Cancan ultimă oră

Adevărul rușinos despre Cosmin Natanticu de la Asia Express. Cum l-a prins Augustin Viziru cu soția lui, Oana Mareș

Publicat: 15 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevărul rușinos despre Cosmin Natanticu de la Asia Express. Cum l-a prins Augustin Viziru cu soția lui Oana Mareș
În vara anului 2011, Augustin Viziru și Oana Mareș au divorțat, după ce aceasta a fost surprinsă în casa lui Cosmin Natanticu

În trecut, Augustin Viziru și Oana Mareș au format un cuplu. În anul 2011, cei doi au divorțat, în vară. La mijloc, însă, a fost prins și concurentul de la Antena 1. Despre ce situație din viața personală a preferat să nu discute Cosmin Natanticu, actual concurent în cadrul „Asia Express”?

Augustin Viziru și Oana Mareș au fost împreună timp de 11 ani, iar între 2009 și 2011 au fost și căsătoriți. În vara anului 2011, actorul și Oana Mareș au divorțat, după ce aceasta a fost surprinsă în casa lui Cosmin Natanticu, presupus amant al ei, la vremea respectivă. Atunci, aceasta l-a sunat pe soț să vină să o ia, de teama paparazzilor. Ulterior, însă, prezentatoarea TV a mărturisit că îl vizita pe Cosmin Natanticu în calitate de amici și nimic mai mult.

„Noi avem o relație extrem de specială. Cosmin este coleg de trust cu mine, jucăm împreună. Poate că soția mea este maniaco-depresivă…”, spunea el, la vremea aceea.

După divorț, Augustin Viziru nu a avut relații serioase pentru o perioadă. Însă, recent, el s-a făcut ”băiat de casă”, după ce și-a făcut o relație stabilă și a devenit și tătic.

Ce dificultăți au întâmpinat cei doi la ”Asia Express”

Soții Natanticu fac parte din competiția ”Asia Express”, ediția ”Drumul Împăraților”. Cei doi, Cosmin și Eliza Natanticu, au întâmpinat dificultăți de-a lungul competiției, însă au reușit să facă față provocărilor și să meargă mai departe. În primul rând, una dintre ”piedicile” din competiție a fost autostopul, apoi găsirea unui loc pentru a dormi noaptea.

”Au fost multe lucruri care ne-au dat de furcă amândurora. Cum ar fi pandemia, pentru că oamenii era sceptici să te ia în mașină sau în casă, lucru foarte firesc, de altfel, sau căldura, kilometri întregi de mers pe jos, cu rucsacul în spate, rucsac care nu era deloc uşor şi, desigur, foamea. Dar, sincer, cel mai greu era la ocazie, pentru că stăteam cu orele și nu te lua nimeni, era foarte frustrant!”, spune Cosmin Natanticu pentru Click.

Cine este Cosmin Natanticu

Cariera Oanei Mareș a început la National Tv unde a prezentat știrile sportive. Imediat după, a primit o ofertă de la postul GSP unde s-a și mutat. Odată cu finalizarea contractului cu postul de sport, Oana a putut fi văzută la Antena 2 unde a prezentat o emisiune mondenă numită ”It’s show time!”.

Pentru o scurtă perioadă de timp, aceasta a urcat și pe podiumurile de modă.

În plan personal Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, s-a îmbogățit alături de soțul ei, Dragoș Săbăreanu cu care a pus o afacere pe picioare. Cei doi și-au unit destinele în anul 2014. Anunțul a fost făcut pe Facebook după ce și-au schimbat statusul.

Veștile că cei doi își vor uni destinele circulau încă din anul 2012 când, Oana, a spus că și-ar dori să oficializeze relația cu iubitul ei înainte de nașterea copilului lor, însă nu au fost confirmate niciodată.

Adauga un comentariu