National

Adina Alberts, despre medicul-minune, care a salvat viețile a peste o mie de pacienți COVID-19: „Trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toți specialiștii”

Publicat: 17 mart. 2021
Adina Alberts în halat alb
Adina Alberts, medic chirurg estetician

Miercuri seara, 17 martie 2021, medicul chirurug estetician Adina Alberts a vorbit, la Antena 3, despre medicul-minune din Oradea, are a salvat viețile a peste o mie de pacienți, infectați cu virusul SARS-CoV-2, Flavia Groșan. Folosind propria schemă de tratament, medicul a iscat controverse printre specialiști. Cu toate acestea, ea a reușit să vindece oamenii, fără spitalizare.

Adina Alberts este de părere că specialiștii ar trebui să verifice acest tratament folosit de Flavia Groșan, fiindcă a dat rezultate și merită să fie folosit de tot mai mulți oameni care se infectează cu noul coronavirus.

„Eu cunosc foarte bine activitatea doamnei doctor, de mai multe luni o urmăresc. Nu pot să spun că sunt în totalitate de acord, pentru că în continuare nu avem atât de multe date.” spune Adina Alberts.

„Dar faptul că acest tratament a vindecat 1000 de pacienți cred că trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toți specialiștii că să aplece ochii și să încerce să verifice dacă acest tratament este bun și se poate aplica tuturor.

Doamna doctor este pneumolog, este specialist pe pneumonii. Această Claritromicină pe care doamna doctor o folosește nu este evidențiată în niciun studiu. Nu s-au făcut studii sau s-au făcut dar nu avem rezultatele finale. Dar nu avem foarte mult timp.” a mai precizat chirurgul.

Flavia Groșan, medicul-minune în lupta cu COVID-19

Flavia Groșan este medicul pneumolog-bronholog din Oradea, care face minuni în lupta cu pandemia. Aceasta vindecat peste o mie de pacienți de COVID-19, potrivit propriului protocol. Ea trage un semnal de alarmă și spune că spitalele fac mari greșeli în ceea ce privește vindecarea pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

”Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei.

Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față.

Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, ne spune dr. Flavia Groșan.

Comentarii
  • Un medic care salveaza vieti de ce ce sa fie reclamat la colegiul medicilor. Ar trebui ca medic pneumolog sa fie dat ca exemplu de adevarat medic care salveaza vieti. Asta arata ca orgoliul unor medici primeaza nu viata omului pentru care au depus juramint. Bravo doamna doctor sa va dea Dumnezeu numai bine.

Adauga un comentariu