Prima pagină » Cancan ultimă oră » Alina Marymar, durere uriașă după moartea nepotului ei. Lucas a avut o relație specială cu fiica lui Tzancă Uraganu – FOTO

Alina Marymar, durere uriașă după moartea nepotului ei. Lucas a avut o relație specială cu fiica lui Tzancă Uraganu – FOTO

19 mai 2024, 18:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Alina Marymar suferă enorm după moartea nepotului ei. Potrivit unei imagini postate de soția lui Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare, Lucas a avut o relație foarte specială cu verișoara lui și a iubit-o încă din primul moment.

Familia lui Tzancă Uraganu trece prin clipe de coșmar de când micuțul Lucas s-a stins din viață. Băiatul a murit la vârsta de 8 ani, după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Alina Marymar, imagine emoționantă după moartea lui Lucas

După cum bine știm cu toții, soția lui Tzancă Uraganu este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente emoționante cu persoanele care o urmăresc în mediul online. În urmă cu câteva ore, Alina Marymar a postat în secțiunea de InstaStory o imagine dureroasă cu fiica ei lângă o poză cu Lucas.

Potrivit mesajului publicat de partenera manelistului, Lucas a iubit-o pe verișoara lui încă din momentul în care a aflat că Alina Marymar era însărcinată.

„Din burtă ai pupat-o și ai iubit-o”, a scris Alina Marymar pe InstaStory.

De ce boală suferea nepotul lui Tzancă Uraganu

În secțiunea de comentarii a unei postări de pe Facebook, artistul a mărturisit că micuțul suferea de o formă avansată de cancer. Lucas, la doar 8 ani, a fost neputincios în fața acestei boli nemiloase și, în ciuda tuturor eforturilor, a părăsit această lume după doar 7 luni de la diagnosticare.

„Un copil așa bun… A fost bolnav de cancer și în 7 luni a murit… S-a dus cu o mică umflătură la umăr la control. Deja era stadiul 4”, a scris Tzancă Uraganu în comentariile de la postarea lui de pe Facebook.

Părinții au aflat de suferința fiului lor abia în urma unei vizite la medic, când au observat o umflătură la umărul său. Vestea că acest simptom neînsemnat ascundea o boală în stadiu avansat i-a șocat.

Lucas nu a mai putut să lupte cu boala grea și s-a stins din viață. Toată familia trece prin momente foarte grele din cauza acestei tragedii. Alina Marymar l-a iubit foarte mult pe nepotul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *