WoW!

Amalia Năstase a dat jos 32 kg într-un singur an cu o dietă de slăbit inedită

Publicat: 06 iul. 2021
Amalia Nastase dupa ce a tinut o dieta de slabit si a dat jos 32 de kilograme
Amalia Năstase a reușit performanța de a slăbi, într-un singur an, 32 de kilograme

Amalia Năstase s-a schimbat radical în ultima perioadă. Dacă ani de zile a avut o siluetă nu tocmai perfectă, acum se vede că a dat jos kilogramele în plus şi arata superb. Cine nu crede, ar putea spune că arată precum o tânără de 25 de ani. Recent a vorbit despre chinul pe care l-a îndurat în timp. Haideţi să vedem cu ce dietă de slăbit a reuşit Amalia Năstase să scape de toate kilogramele.

Cu siguranţă, cine îşi doreşte să slăbească, se întreabă cum a reuşit Amalia Năstase. Se ştie clar că unele persoane slăbesc mai repede, iar altele se chinue.

„Ziarele au scris că sunt obeză, ceea ce era adevărat. Mă dureau genunchii, coatele de la apă reținută. Când te îngrași, reții apă. Am născut și nu am putut să mai slăbesc. Nu puteam să-l mai țin pe Tomiță în brațe”.

Cum să slăbești mult și eficient?

Totuşi, fosta soţie a lui Ilie Năstase s-a mobilizat şi a ajuns la rezultatul scontat. Bineînţeles, nimic fără efort sau sacrificiu.

„Mâncarea nu e totul în viață. În doi ani de zile, am mâncat de două ori zahăr. Eram un om slab închis în corpul meu gras, era horror. Am zis: bă, dacă rămân așa? Deja îmi luăm numai haine largi ca să mă acopăr. Nu am vrut să slăbesc brusc, ca să nu-mi cadă fața”, a declarat Amalia Năstase, conform click.ro.

De ce e aşa de bună dieta aceasta? Printre altele, şi pentru că a ajutat-o pe Amalia Năstase să dea jos nu mai puţin de 32 kilograme într-un singur an. Vrea însă să mai scape de 4-5 kg.

”Nici acum nu sunt mulțumită cum arăt. Mai trebuie să slăbesc vreo 4-5 kilograme. Urmez o dietă care imită postul negru. Slăbești 4-5 kilograme în 5 zile. Numai cu ajutorul unui nutriționist am reușit să slăbesc. Altfel nu se poate!”, a recunoscut ea.

„Nu pot să-i zic cură de slăbire, pentru că este un fel de post”

S-a îngrăşat în jur de 4-5 kilograme în timpul izolării cauzate de pandemie, dar a scăpat rapid de ele.

„În autoizolare și eu m-am îngrășat vreo patru kilograme, dar am găsit acum, nu pot să-i zic cură de slăbire, pentru că este un fel de post. Dar nu chiar post negru. E ca și cum cinci zile tu nu mănânci de fapt nimic. M-a ajutat foarte mult și am slăbit astea patru kilograme.”

Este însă şi norocoasă, pentru că nu e prea pofticioasa nici măcar atunci când e vorba de dulciuri.

„Nu sunt unul dintre oamenii care să mănânce dulciuri toată ziua. Sunt un om care nu mai poate să mănânce pentru că se îngrașă. Dar nu am tratat chestia asta ca pe un blestem, că alții mănâncă și eu nu mănânc. Sunt și alte lucruri în viață în afară de dulciuri. Nu poți să stai toată viața ta să plângi după niște pandișpanuri”.

În timpul izolării, și Corina Caragea s-a îngrășat cu aproximativ 4-5 kilograme. A reușit însă să le dea jos rapid cu dieta pe care și Oana Roman o preferă. Este vorba despre consumul de alimente timp de 8 ore, după care urmează o pauză de 16 ore. În timpul celor 16 ore, nu ai voie să mănânci absolut nimic.

Comentarii
  • Mare realizare pentru cei care nu știu ce, cât și cum să mănânce!! A devenit o modă astazi, să ieși în față și să spui că ”am slăbit…. n kg”,

Adauga un comentariu