Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan i-a reproșat lui Laurențiu Reghecampf, în direct: „Trebuia să fii un model pentru copiii tăi”

Publicat: 25 nov. 2021
Anamaria Prodan zambeste larg
Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații neașteptate

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să despartă. Antrenorul de fotbal urmează să devină tătic cu actuala iubită și trăiește o perioadă extrem de frumoasă. Însă, în cadrul unui interviu de televiziune, fosta soție a acestuia a făcut o serie de declarații neașteptate.

De când s-a aflat de separarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, tot mai multe persoane s-au întrebat ce se va întâmpla cu impresara. În cadrul unui interviu, vedeta spunea că urmează să se mute din România. Însă, de curând, aceasta a fost invitată la un post de televiziune și a vorbit despre ultima perioadă din viața ei.

Printre altele, Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre Reghecampf.

Anamaria Prodan, despre divorțul de Reghecampf

Anamaria Prodan a fost invitată la Realitatea Plus, pentru a vorbi despre ultimele investiții, dar și despre divorțul de Reghecampf.

Ei bine, la un moment dat, vedeta a spus că nu i-a controlat niciodată telefonul antrenorului de fotbal, deși avea acces la toate conturile.

„Noi am fost o echipă de temut. Așa am văzut eu drumul nostru de când ne-am regăsit. Eu veneam dintr-o căsnicie din care ieșisem de doi ani. Nu a știu nimeni. Eu nu mi-am verificat soțul! Nu i-am umblat în telefon, deși aveam parolele la comun. Nu aveam gelozii. Eram mândră că lumea îmi admira soțul. Nu-mi pare rău că nu i-am controlat telefoanele’, a spus impresara.

În continuare, vedeta de televiziune a mai adăugat faptul că ceea ce se întâmplă cu fostul ei partener la momentul actual este de-a dreptul jenant și că acesta trebuia să fie un model.

„Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată. Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!’, a mai declarat vedeta.

„Alegerile ieftine se plătesc foarte scump„

Cu toate acestea, Anamaria Prodan recunoaște că i-a luat puțin timp să realizeze ceea ce se întâmplă în viața ei. Însă, a reușit să se trezească la realitate și să meargă mai departe.

„De ce aș fi dărâmată sau la pământ? Arăt mai bine ca oricând, nu ți se pare? La început a fost puțin ciudat pentru că nu știam ce se întâmplă, pentru că eram înconjurată de minciună și dormeam. Am dormit profund, dar după aceea am avut alături niște oameni care mi-au zis «Băi, Albă ca Zăpada, trezește-te!».

Și atunci m-am trezit într-o realitate cruntă. Așa cum am spus mereu, alegerile ieftine se plătesc foarte scump. Pentru mine cel mai important lucru de pe pământ este familia și așa va rămâne pe viață. Este firesc ca după 16 ani în care construiești imperii, spargi bariere să doară ce se întâmplă. Eram o echipă indestructibilă la nivel de orice!’, a spus Anamaria Prodan, pentru emisiunea „Realitatea Sportivă’.

Comentarii
  • In primul rând, nu e fosta nevasta, e actuala. In al doilea rând, ca sa prezinți un amantlâc josnic cu o dama de consumație din Dubai, drept ,, o frumoasa poveste de dragoste,, e cel puțin nepotrivit!!

Adauga un comentariu