Cancan

Andreea Bălan, lovitură pentru George Burcea, la un an de la divorț. Ce vrea iubita lui Tiberiu Argint de la fostul soț

Publicat: 03 sept. 2021
Andreea Bălan lovitură
Andreea Bălan va avea de primit o sumă considerabilă de la fostul ei soț

Andreea Bălan i-a dat o grea lovitură fostului soț George Burcea, care trebuie să-i plătească o sumă considerabilă drept pensie alimentară. După despărțirea celor doi, care au împreună două fetițe, acestea au rămas în grija mamei. Pe de altă parte, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au o relație din ce în ce mai solidă și sunt nedespărțiți în ultima vreme.

La finalul anului 2019, showbizul autohton era luat prin surprindere de vestea separării Andreei Bălan de George Burcea, la nici jumătate de an de la căsătorie. Cu toate acestea, cei doi au împreună două fiice, Ella Maya (de aproape 5 ani) și Clara Maria (2 ani). Cu toate că amândoi și-au refăcut viețile, Andreea cu Tiberiu Argint, iar George cu Viviana Sposub, divorțul nu s-a finalizat deoarece instanța încă nu a stabilit cu privire la custodia fetițelor. Cu toate acestea, micuțele sunt în grija mamei care mai mult ca sigur va avea custodie deplină pentru ele.

Andreea Bălan, lovitură pentru George Burcea

După cum spuneam, cel mai probabil cele două fetițe vor rămâne în custodia mamei lor, iar actorul trebuie să le plătească pensie alimentară. Potrivit legii, o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fiicele sale, Ella și Clara. Astfel, actorul ar trebui să plătească o pensie alimentară ce va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar. Totodată, această sumă trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemarea în judecată. Astfel, George Burcea va avea de plătit aproape 20.000 de lei.

Oricum, din punct de vedere financiar, George Burcea a avut un an bun, în ciuda apariției pandemiei de coronavirus. În 2020, firma actorului, care se ocupă cu activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune, a reușit să obțină un profit foarte bun. Potrivit raportărilor depuse la ANAF, firma iubitului Vivianei Sposub a avut un profit cu 42% mai mare în 2020 decât anul anterior.

Andreea Bălan, surprinsă la film cu Tiberiu Argint

În momentul de față, Andreea Bălan, care toamna aceasta are pauză de Antena 1 cu emisiunea „Te cunosc de undeva”, are mai mult timp pentru iubitul ei Tiberiu Argint. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, devenind aproape nedespărțiți în ultima vreme. Astfel, joi, 2 septembrie, Andrea, Tiberiu și cu alți prieteni au fost la avanpremiera filmului de la Marvel „Shang-Chi și legenda celor zece inele”. Andreea a venit la film de mână cu iubitul ei, a mers singură la panou unde au făcut poze și apoi au mers să-și ia popcorn și suc. Fără mască, cu zâmbetul pe buze, solista a intrat la film și s-a relaxat. În altă ordine de idei, rămâne de văzut cum va reacționa George Burcea, după ce Andreea Bălan i-a dat o adevărată lovitură în instanță…

Adauga un comentariu