Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea, surprinsă cu un inel pe deget. Prezentatoarea a fost întrebată dacă s-a căsătorit

Andreea Mantea, surprinsă cu un inel pe deget. Prezentatoarea a fost întrebată dacă s-a căsătorit

24 mai 2022, 14:37,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Andreea Mantea a fost surprinsă cu un nou inel pe deget, astfel că primul gând al tuturor s-a îndreptat către o eventuală logodnă sau căsătorie. Mai mult, Elena Merișoreanu a purtat un dialog savuros cu focoasa brunetă în emisiunea prezentată de Teo Trandafir. Cu toate acestea, Andreea Mantea a fost destul de evazivă în răspunsuri și nu a dat lămuriri suplimentare.

Un dialog savuros a avut loc între Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, și interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu. Cele două au fost invitate în emisiunea Teo Show, difuzată la Kanal D. Frumoasa brunetă a fost asaltată cu mai multe întrebări din partea artistei de muzică populară, atenția fiind concentrată la una dintre mâinile brunetei.

În cursul unei ediții trecute a emisiunii Teo Show, telespectatorii au avut parte de un dialog savuros între Andreea Mantea și Elena Merișoreanu. Artista de muzică populară a pus-o, pentru un moment, în dificultate pe prezentatoarea TV, după ce a observat că bruneta poartă mai multe inele. Mai mult decât atât, întrebările au pendulat și în jurul relației pe care Andreea Mantea ar avea-o și ar ascunde-o de ochii persoanelor curioase.

Andreea Mantea, surprinsă cu un inel pe deget

Elena Merișoreanu i-a adresat câteva întrebări Andreei Mantea, centrul atenției fiind, de fapt, bijuteriile pe care prezentatoarea TV le purta în acel moment. Cu ocazia aceasta, interpreta de muzică populară a deschis și subiectul căsătoriei. Subtil, însă, a încercat să afle informații despre viața personală a brunetei.

Elena Merișoreanu: „Măi, tu ai ceva pe mână? Ia să văd! Inele mai noi?”
Andreea Mantea: „N-ai văzut că se poartă cu multe inele, ce ai?”
Elena Merișoreanu: „Și al iubitului unde e? Că nu prea îl văd…”
Andreea Mantea: „E pe auriu, Elena”
Teo Trandafir: „Elena, hai să-ți spun o chestie. Azi a lăsat să-i scape o informație această domnișoară (n.r. – Andreea Mantea). A zis așa: «Băi, sunt liniștită și relaxată, în viața mea exterioară nu e liniște și pace, dar în capul meu e». Și n-am reușit să scot mai mult de la ea. Poate o întrebi tu.”

Dialog savuros în platoul Teo Show

Pe de altă parte, Elena Merișoreanu a dezvăluit, în direct, că mama Andreei Mantea și-ar dori să o vadă atât pe vedetă, cât și pe sora acesteia măritate.

Elena Merișoreanu: „Măi, ce e în capul tău?”
Andreea Mantea: „Zici că-i mama: «Măi, dar ce e în capul tău?»”
Elena Merișoreanu: „Are o mamă extraordinară. Să știi că maică-sa asta își dorește, să o vadă măritată și pe asta și pe cealaltă (n.r. – sora Andreei)”
Andreea Mantea: „Ce să fie, în momentul în care ești înconjurat de iubire, de atât de multe sentimente frumoase, în momentul în care vezi cum se plac doi oameni, cum se atrag, cum se cunosc ei acolo, e fantastic. Parcă plutești și tu.”
Elena Merișoreanu: „Păi și nu-ți tresare așa și ție (n.r. – inima)? Nu-ți vin și ție idei?”
Andreea Mantea: „Câteodată trebuie să tresară doar pentru tine.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *