Cancan

Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România. Reacțiile nu au întârziat să apară

Publicat: 26 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Tonciu eliminată de la Survivor România. Reacțiile nu au întârziat să apară
Andreea Tonciu, al treilea membru din tabăra Faimoșilor care părăsește emisiunea Survivor

Faimoasa Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România în ediția de marți seara, aceasta primind cele mai puține voturi din partea publicului. În consiliul de eliminare pentru această săptămână mai erau propuși Otilia Bilionera și Robert Niță. Totodată, din tabăra roșie a emisiunii de supraviețuire au mai plecat Xonia, eliminată în prima săptămână, și Roxana Ciuhulescu, din motive medicale.

În Republica Dominicană au mai rămas doar nouă Faimoși, după ce marți seara a fost rândul brunetei Andreea Tonciu să-și ia la revedere de la colegi. Aceasta a părăsit îndrăgita emisiune de supraviețuire, ea contabilizând și cele mai multe voturi din partea Faimoșilor. De menționat că Andreea Tonciu a fost propusă spre eliminare alături de Otilia Bilionera și Robert Niță. Faimoşii au declarat că Andreea a precizat în multe rânduri că vrea să plece acasă, deoarece îi era dor de fetiţa ei. Ei bine, tocmai acesta a fost unul dintre motivele pentru care colegii au propus-o spre eliminare. Însă nici condiția fizică nu-i permitea să continue aventura în jungla dominicană.

Andreea Tonciu, eliminată de la Survivor România

În urma voturilor publicului, Andreea Tonciu a părăsit competiția Survivor România 2022 după doar zece zile. Anunțul a fost făcut marți seara în cadrul consiliului de nominalizare.

„Andreea, pentru tine aventura Survivor s-a terminat. Pentru tot ce ai făcut în tot acest show, îți mulțumim și îți urez drum bun”, a spus Daniel Pavel.

Înainte să părăsească competiția, Andreea Tonciu le-a mulțumit colegilor pentru tot și le-a cerut iertare.

„Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a precizat Andreea Tonciu când a aflat că trebuie să plece acasă.

Reacții dure în urma eliminării

La scurt timp după eliminarea brunetei, reacțiile internauților n-au întârziat să apară. Aceștia au taxat-o foarte dur și nimeni nu i-a ținut partea. Impresia generală a fost că Andreea Tonciu nu avea ce căuta la show-ul de supraviețuire, priceperea ei limitându-se doar la a face scandal.

„A iubit-o România atât de mult, de a trimis-o acasă / Incultă. Nici nu știe să formuleze o frază, se pricepe la bârfă și scandal / Du-te, fată, acasă că plânge copilul / A fost acolo în concediu / România o iubește și a trimis-o acasă la copil / Bine că a plecat că era o mahalagioaică / A luat vreo 12 mii de euro… ce-i mai trebuie? / Ioiii, ce mă bucur că ai mers acasă, nu erai bună de nimic, ai tras echipa în jos / Bine că te-ai dus, oricum locul tău nu era în acest concurs sub nicio formă. Ăștia de la PRO TV te-au luat pentru circul care era previzibil cu una ca tine în câmp”, au fost câteva dintre comentariile fanilor emisiunii.

Roxana Ciuhulescu, eliminată pe considerente medicale

Până acum, din echipa Faimoșilor au fost eliminate Xonia, Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu. Roxana Ciuhulescu a părăsit, luni, Survivor România din motive medicale.

„Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel.

În altă ordine de idei, după ce și Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România, tabăra Faimoșilor se împuținează văzând cu ochii.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Adauga un comentariu