Cancan

Bianca Drăgușanu recunoaște că a exagerat cu operațiile estetice.„Femeile naturale sunt mai frumoase”

Publicat: 13 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu recunoaște că a exagerat cu operațiile estetice.Femeile naturale sunt mai frumoase
Bianca Drăgușanu recunoaște că a exagerat în trecut cu anumite intervenții estetice la care a apelat

După ce a efectuat toate operațiile estetice posibile, Bianca Drăgușanu a ajuns la concluzia că frumusețea naturală este mai plăcută, motiv pentru care dorește să-și reducă dimensiunea sânilor și buzelor.

Vedeta crede că forma pe care ea însăși a consacrat-o nu mai este în tendință.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sincere vedete din România. Aceasta a recunoscut atunci când a apelat la operațiile estetice. Cu toate acestea,,deși nu regretă deciziile luate în trecut, recunoaște că unele aspecte au fost exagerate.

Bianca Drăgușanu recunoaște că a exagerat cu operațiile estetice

Într-un interviu foarte sincer, blondina recunoaște că a exagerat în trecut cu anumite intervenții estetice la care a apelat. Chiar dacă a fost critică de multe ori pentru aceste alegeri, ea nu a acordat atenție vorbelor răutăcioase și a făcut mereu ajustări pe care și le-a dorit. Cu toate acestea, se pare că a venit momentul în care Bianca Drăgușanu dorește să obțină un aspect cât mai apropiat de frumusețea naturală. Cu toate acestea, va continua să utilizeze anumite „artificii” pentru a obține acest înfățișare.

„Am mici chestii pe care consider că le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că încerc să le corectez. Regretatul meu prieten, Călin Doboș, eram dependentă de el! Și acum am o prietenă foarte bună, care îmi este și prietenă, pe care o stresez lună de lună. Îmi fac drum, zbor la ea, la Cluj, sau vine ea la mine. Este doctorița mea de patru ani, mereu mi-aș face câte ceva și ea mă potolește și spune „Băi, oprește-te”. Zic „Băi, nu mi-am mai făcut o anestezie generală, să mai tai”.

Vorbind de retușuri și exagerări, am tendința de a exagera, se vede pe mine! Dar în exagerarea mea, în momentul de față, îmi doresc să remediez toate lucrurile care mi se par deja exagerate.”, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Cancan Exlusiv.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună în prima zi de școală a fiicei lor

În ciuda momentelor și replicilor acide dintre ei, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au reușit acum să depășească neînțelegerile și să aibă o relație frumoasă și civilizată, de dragul fiicei lor. Deși Bianca Drăgușanu petrece mai mult timp cu Sofia, aceasta se asigură că și tatăl ei are parte de moment de frumoase alături de ea.  Recent au surprins pe toată lumea când au mers împreună în prima zi de școală a fiicei lor cu toate ca fiecare din ei și-au refăcut viața.

‘Bună dimineața! Noi suntem clasa 1 de astăzi! Vă dorim începuturi superbe!’, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

Adauga un comentariu