Titlurile zilei

Botezul anului în lumea medicală din Iași! Managerul Florin Roșu de la Boli Infecțioase și-a creștinat fiica. Imagini de colecție cu părinții și nașii micuței (EXCLUSIV)

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 18 Comentarii
Botezul anului în lumea medicală din Iași Managerul Florin Roșu de la Boli Infecțioase și-a creștinat fiica. Imagini de colecție cu părinții și nașii micuței EXCLUSIV
Managerul Florin Roșu și-a botezat fetița în acest weekend

La sfârșitul săptămânii trecute, Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași, și-a botezat fetița. Aida Parascheva a fost creștinată la Biserica Toma Cozma. La slujbă au participat doar membrii familiei

Medicul ieșean Florin Roșu a avut încă un motiv de bucurie. Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași și-a botezat fetița în vârstă de aproximativ 3 luni. Botezul a avut loc sâmbătă, 28 mai 2022 la Biserica Toma Cozma, din cartierul Păcurari, Iași. Nașii Aidei Parascheva au fost o familie de medici. La slujba de botez oficializată sâmbătă au participat doar membrii familiei. Micuța a avut în ziua evenimentului două ținute, o rochie albă cu perle albastre, la care au accesorizat o bentiță din trandafiri albi. Cea de-a doua ținută a fost o rochie roz cu pene.

Întreaga tematică a botezului a conținut culoarea roz. Frumoasa mămică a purtat o rochie neagră, care avea în partea de sus un model floral. Medicul ieșean a ales pentru acest eveniment un costum simplu, în carouri și o cămașă albă.

Medicul Florin Roșu și-a botezat fiica la vârsta de 3 luni

Amintim că, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași, a devenit tată în urmă cu aproape 3 luni. Doctorul Florin Roșu și frumoasa sa soție, Carmen, au devenit părinți. Acești au ales pentru fiica lor un numele deosebit, Aida Parascheva. Carmen a născut pe data de 13 martie 2022 la Maternitatea „Cuza Vodă”, prin cezariană. Medicii i-au dat nota 10 la naștere, fetița fiind perfect sănătoasă. Aceasta a cântărit la naștere 3.210 grame. Medicul Florin Roșu a devenit tată pentru prima dată, la vârsta de 43 de ani. Se anunță două petreceri fastuoase în familia managerului Florin Roșu, nuntă și botez.

Dr. Florin Roșu s-a cununat civil în luna octombrie 2022

La sfârșitul lunii octombrie 2021, medicul Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, s-a căsătorit! Acesta și frumoasa lui iubită, Carmen Păuleț, medic pneumolog, au ales să își unească destinele în fața ofițerului de stare civilă. Încă de atunci, Carmen era însărcinată. Frumoasa doctoriță, în vârstă de 31 de ani, i-a furat inima managerului în urmă cu mai multă vreme. Relația celor doi a fost una rezervată, iar acum s-au hotărât să facă pasul cel mare. Florin Roșu și Carmen Păuleț au depus actele de căsătorie la Starea Civilă din Iași, unde a avut loc cununia civilă a celor doi.

Petrecerea după cununia civilă a fost una restrânsă, urmând marea petrecere de nuntă și botez. Se anunță o petrecere fastuoasă în familia medicului Florin Roșu după botez și cununia civilă.

Comentarii
  • Ce chestie. Zilnic sunt botezați zeci copii la Iasi și, sute în tara. Care-i treaba cu acest individ? Sa fie sanatoasa mititica, însa este un nume de referință pentru …nimic. omul asta își face meseria sau nu pentru care este plătit și a depus un jurământ. Sunt și alți copii la fel de frumoși care sunt botezați și nu-i vad dați ca știre de prima pagina. Ce este slugărnicia asta? A luat vreun premiu Nobel în medicina și noi nu știm? Este un medic oarecare, ajuns manager din conjunctura, nu pentru merite medicale deosebite. Sunteți de toată mila.

  • Felicitari, domnul doctor! Sa va bucurati de ingerasi si sa nu va supere comentariile unora! Cu pretuire!

  • De doamna doctor căreia i s-a creat post la Infecțioase, asa din senin…transfer de la Roman via Spitalul de Pneumo cu stație finala Spital Infecțioase…oare cum s-a putut asa ceva…? Ca de merite medicale deosebite sau de nevoia de medic pneumolog la Sp de Infecțioase nu putem vorbi.

  • @un ofticat: ai fost si asa ai ramas!😊
    Stii vorba romaneasca: ” …daca nu-i fudul, parca nu-i intelectual destul” ?😊

Adauga un comentariu