Cancan

Câte cărți a scris Carmen Harra și ce predicții face pentru perioada următoare

Publicat: 27 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câte cărți a scris Carmen Harra și ce predicții face pentru perioada următoare
Carmen Harra a scris mai multe cărți de dezvoltare spirituală.

Cu siguranță, nu multă lume știe ce cărți a scris Carmen Harra, celebra prezicătoare fiind autoarea a numeroase volume, publicate la diferite edituri. Un bun exemplu este cartea scrisă în colaborare cu fiica sa, Alexandra. Volumul „Karma Relațiilor” are rolul de a-i ajuta pe cititori să aibă parte de relații pline de iubire și pasiune.

Carmen Mureșan, cunoscută și sub numele de Carmen Harra, s-a născut în Bistrița. Din 1983, ea trăiește în Statele Unite ale Americii, unde are o carieră de succes. Trebuie ținut cont că la început ea s-a făcut remarcată ca interpretă de muzică ușoară, făcând parte din celebrul Trio Express. Cu timpul însă ea și-a câștigat faima de prezicătoare, făcând numeroase predicții despre vedete dar și evenimente majore.

Ce cărți a scris Carmen Harra

Dintre titlurile cărților scrise de Carmen Harra amintim doar câteva, și anume „Lecții pentru Viață”, „Karma Relațiilor”, „Karma de fiecare zi” și „Unitatea Ființei”. Una dintre acestea, „Karma Relațiilor”, a fost scrisă în colaborare cu fiica sa, Alexandra Harra. Cartea are rolul de a servi drept ghid celor ce-și doresc să aibă parte de o relație de cuplu autentică, pasională și plină de iubire.

În „Karma de fiecare zi”, celebra prezicătoare împărtășește cititorilor învățături din Lumea Invizibilă cu privire la Karma și modul cum acțiunile noastre de zi cu zi ne influențează toate domeniile vieții, de la relații și până la sănătate. În viziunea lui prezicătoarei Carmen Harra, scopul vieții este să ne bucurăm și să sărbătorim fiecare clipă.

Fosta cântăreață își propune ca, la finalul lecturii, cititorii să nu mai aibă nevoie de un medium care să le arate calea cea dreaptă. Aceștia vor fi capabili să își creeze singuri o viață mai bună, să se înțeleagă mai bine și să elimine cu ușurință obstacolele ce le stau în drum.  „Karma de fiecare zi” a fost lansată în 2003, a devenit best seller și a fost tradusă în 20 de limbi. În 2008 a apărut prima ediție tradusă în limba română, traducătorul acesteia fiind celebrul Ioan Gyuri Pascu.

Carmen Harra predicții

Deși este o prezicătoare celebră, de multe ori predicțiile făcute de Carmen Harra nu s-au adeverit. Un bun exemplu este faptul că nu a reușit să ghicească numele celui care va câștiga alegerile prezidențiale din SUA, în 2016. Jurnaliștii și-au pus multe semne de întrebare cu privire la afirmațiile acesteia din emisiunile televizate. De multe ori, Carmen Harra și-a apărat reputația în direct sau prin intermediul fiicei sale.

În ceea ce privește finalul anului 2021, prezicătoarea are vești sumbre. Aceasta ne atenționează că urmează vremuri grele, iar omenirea se va confrunta cu o nouă criză mondială generată de conflictele politice dintre națiuni. Nici în ceea ce privește pandemia lucrurile nu stau chiar roz. Criza economică este abia la început, iar consecințele pandemiei sunt dramatice.

Pentru a ieși din această situație, Carmen Harra ne sfătuiește „să ne întoarcem la cum trăiau bunicii, străbunicii noștri, la țară. Oamenii să-și planteze, să-și facă grădini, pentru că acolo mergem, din nefericire, dată fiind situația globală economică. Astea sunt resursele cu care noi, la un moment dat, ne putem hrăni singuri”.

Din spusele prezicătoarei, pandemia s-a declanșat anul trecut deoarece „2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute şi acţiuni din trecut şi se reflectă în faţa noastră ca ceva ce ne urmăreşte de o vreme”. Așadar, celor ce sunt interesați de cărți de dezvoltare personală și spirituală, cu siguranță le vor fi de folos cele scrise de Carmen Harra, ale cărei predicții fac adesea vâlvă în presa mondenă.

Adauga un comentariu