Culinar

Câți ani are Delia: Cum reușește artista să arate atât de bine

Publicat: 25 nov. 2021
selfie delia machiata natural
Artista a debutat la vârsta de 17 ani, în anul 1999

Toți se întreabă câți ani are Delia de arată atât de bine. Cântăreața impresionează mereu prin ținutele inedite pe care le poartă. Interpreta își surprinde de fiecare dată fanii prin fotografiile postate pe rețelele de socializare. La vârsta pe care o are, artista are o siluetă de invidiat fără a apela la diete de slăbire.

Delia este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Artista este o prezență sublimă, o apariție excentrică și o femeie foarte frumoasă. Celebra cântăreață reușește să facă furori chiar și la vârsta pe care o are.

delia in platoul iumor
Artista cântă la un spectacol pentru suma de 15.000 de euro

Câți ani are Delia: Cum își menține silueta?

Cea mai longevivă prezență de pe scena muzicală românească, interpreta Delia are 39 de ani. Vedeta arată fenomenal, având un corp divin. Artista a mărturisit că nu se abține de la absolut nimic atunci când îi este poftă. De asemenea, ea a spus că nu este adepta curelor de slăbire, reușind să se mențină doar prin sport.

„Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a declarat artista.

Delia a menționat că și-a dorit doar o singură dată să țină dietă, însă a renunțat după trei zile.

„Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, a mai mărturisit frumoasa blondină.

Artista a debutat la vârsta de 17 ani, în anul 1999, cunoscând succesul alături de Nicolae Marin, cunoscut ca Nick. După 4 ani de succes alături de colegul său de trupă, jurata de la „iUmor” a decis să-și înceapă cariera solo. Astăzi, Delia este una dintre cele mai bine plătite cântărețe din România.

selfie in oglinda intr-o sala de sport
Delia a spus că nu este adepta curelor de slăbire, reușind să se mențină doar prin sport

Pentru ce sumă cântă Delia la spectacole: Încasările vedetei sunt colosale

Delia este foarte urmărită pe social media, unde colaborează cu diverse branduri autohtone dar și internaționale. Artista reușește să încaseze o sumă destul de bună din promovările de pe Instagram, vedeta se află în top și atunci când vine vorba despre tariful pentru un concert.

Artista cântă la un spectacol pentru suma de 15.000 de euro. Vedeta a susținut sute de concerte  în cluburi, aer liber, mall-uri sau petreceri corporatiste, tariful ajungând chiar și până la 19.000 de euro. De asemenea, vedeta cântă și la spectacole care implică deplasarea în afara Bucureștiului. La astfel de concerte, pe lângă tariful menționat, Delia are parte de cazare asigurată, la un hotel de minim 4 stele, plus masă.

delia pe plaja zambind si aratand limba
Vedeta arată fenomenal, având un corp divin

De asemenea, pagina de YouTube al artistei îi asigură un venit destul de bun. Vedeta reușește să încaseze din videoclipurile postate o sumă între 1.600 și 25.000 lunar. Ultima melodie a artistei, lansată recent, a adunat peste un milion de vizualizări în primele două săptămâni.

Aparițiile artistei au demonstrat că nu contează câți ani are Delia, aceasta fiind neschimbată la vârsta pe care o are. Cu siguranță vedeta nu va renunța niciodată la nebunia, hainele pline de culoare și comportamentul nonconformist. Stilul ei unic o face specială și îi asigură încasările.

delia machiata frumos
Delia are 39 de ani
Comentarii
Adauga un comentariu