Stiri si curiozitati

Cea mai frumoasă rugăciune de vineri care te va scăpa de orice problemă. Spune-o în fiecare a cincea zi a săptămânii pentru ajutor divin

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai frumoasă rugăciune de vineri care te va scăpa de orice problemă. Spune-o în fiecare a cincea zi a săptămânii pentru ajutor divin
Cea mai frumoasă rugăciune de vineri care te va scăpa de orice problemă. Spune-o în fiecare a cincea zi a săptămânii pentru ajutor divin

Rugăciunea de vineri care te scapă de orice problemă este bine să o rostești în fiecare a cincea zi a săptămânii. Această rugăciune te va ajuta și te va scăpa de orice problemă pe care s-ar putea să o ai. Află în rândurile următoare care este aceasta.

Rugăciunea de vineri care te scapă de orice problemă este o practică spirituală profundă în cadrul Bisericii Ortodoxe, având rolul de a aduce liniște, pace sufletească și ajutor divin în fața provocărilor vieții. În tradiția ortodoxă, rugăciunea are o importanță deosebită, fiind un mijloc prin care credincioșii comunică cu Dumnezeu, cerându-i ajutor și călăuzire.

De ce este atât de puternică această rugăciune

Rugăciunea pe care este bine să o rostești în fiecare zi de vineri este cunoscută pentru puterea sa făcătoare de minuni. Indiferent dacă este o rugăciune de mulțumire sau de cerere a ajutorului divin, această rugăciune poate face minuni dacă este rostită cu credință.

Orice creștin trebuie să știe că rugăciunea reprezintă dialogul dintre om și Dumnezeu.

Dacă este rostită cu credință, rugăciunea de vineri este extrem de puternică și vă va ajuta enorm mereu. Această rugăciune, grabnic ajutătoare, trebuie spusă în fiecare zi de vineri. Cel care o va rosti va avea o viață mai bună și mai lungă. Rugăciunea de vineri este esențială pentru orice creștin care trece prin momente de cumpănă în viață și își dorește ca rugile sale să fie ascultate.

Totuși, puțini sunt cei care știu care este cea mai puternică rugăciune pentru a avea succes la orice pas.

Atunci când simți că viața devine tot mai grea și că ai nevoie de protecție divină, rostește această rugăciune puternică pentru reușită în viață

Rugăciunea de vineri care te scapă de orice problemă

„Te rog, Doamne, dă-mi răbdare, înţelepciune, dragoste desăvârşită, nădejde nezdruncinată şi toate virtuţile care ne trebuie ca să ne mântuim. Apără-mă de oameni gâlcevitori, de oameni rătăciţi, de patimi şi păcate. Ajută-mă, Doamne, la început de an, ca să nu mă lepăd de Tine în nici un fel. Păzeşte-mă de ceasul încercărilor de la Apocalipsă şi scrie numele meu în Cartea Vieţii Tale. Deschide, Doamne, urechile sufletelor noastre, ca să audă glasul trâmbiţei Tale celei de mântuire şi să înviem pentru viaţa veşnică.

Trimite tuturor creştinilor din toată lumea har şi putere, ca să biruiască pe satana şi vino în ajutor la tot creştinul cel necăjit şi întristat, care are trebuinţă de ajutorul Tău. Pentru noi, oile păşunii Tale, numai Tu eşti apărătorul cel puternic şi numai în Tine ne încredem, de aceea te rugăm să ne ajuţi şi să nu ne lepezi de la faţa Ta. Ascultă, Doamne, ruga mea!

Adu-Ţi aminte Doamne şi de cei adormiţi din neamurile noastre, de părinţii noştri, de toţi fraţii şi surorile care au plecat dintre noi, de toţi cei ce s-au pomenit la Sfintele Liturghii şi sărindare şi pomeneşte-i întru împărăţia Ta.

Auzi-ne şi pe noi, Doamne Dumnezeul nostru, cum ai auzit pe Ucenicii Tăi când Te rugau, cum ai auzit pe Prooroci, pe Mucenici, pe Ierarhi, cum ai auzit pe Sfinţii Părinţi şi nu ne lepăda pe noi de la Faţa Ta, că zidirea Ta suntem şi pe alt Dumnezeu nu ştim, ci numai Tu eşti Dumnezeul nostru în care credem şi căruia ne închinăm Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, cu ale Sfinţilor Îngeri, cu ale Sfinţilor Apostoli, cu ale Sfântului Vasile Cel Mare şi pentru ale tuturor sfinţilor, miluieşte-ne şi ne mântuieşte pe noi. Amin!”.

Cea mai frumoasă rugăciune de vineri care te va scăpa de orice problemă. Spune-o în fiecare a cincea zi a săptămânii pentru ajutor divin

Adauga un comentariu