Destinatii turistice

Cea mai scumpă vacanţă vândută în România. Cine a cumpărat-o

Publicat: 20 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cea mai scumpă vacanţă. Săptămâna trecută, cei care au vrut să-şi planifice din timp o vacanţă la preţuri accesibile au avut de ales din ofertele prezente la Târgul de Turism 2019. Acum că s-a terminat, reprezentanţii celei mai mari reţele de agenţii de turism din România, Dertour, prezintă ce tip de vacanţe au căutat cel mai mult romanii.

Timp de patru zile, peste 850 de vacanţe au fost vândute amatorilor de călătorii la standul Dertour.

Turcia, cea mai căutată destinaţie de vacanţă

Cele mai căutate destinaţii au fost Turcia (cu pachete de la 438 euro/7 nopţi), Thailanda (de la 599 euro/7 nopţi) şi Egipt (de la 399 euro/7 nopţi).

Cea mai inedită destinaţie în care a fost cumpărată o vacanţă a fost Panama, iar cea mai îndepărtată este Cancun, aflată la o distanţă de 10.050 km de Bucureşti.

Când vine vorba de alegerea vacanţei perfecte, se pare că 75% dintre persoanele care au cumpărat vacanţe la Târg au fost femei.

Cea mai ieftină vacanţă vândută de Dertour a fost de 140 de euro, pentru o vacanţă în Viena de două nopţi.

Cea mai scumpă vacanţă vândută la Târgul de Turism a fost de 12.777 euro, în Maldive, la un resort de cinci stele, pe plajă, cu piscina proprie, în regim all inclusive. A fost cumpărată de o familie cu un copil, timp de nouă nopţi. Aceasta include  bilete de avion şi transferuri interne cu hidroavion.

Clienţii au acces şi la ,,Just Veg” – primul restaurant vegetarian din Maldive. Aceștia se bucura de cazare într-un resort premiat cu distincţia “Premium All Inclusive resort of the year” 2015. Include servicii de fine dining şi băuturi alcoolice fine ale unor branduri de top, toate pentru o vacanţa perfectă.

Cea mai populară perioada în care romanii aleg să meargă într-o vacanţă este la începutul verii. Astfel, intervalul vacanței este 20 iunie – 5 iulie.

Dertour a vândut în cele patru zile de târg vacanţe de 1.1 milioane euro, cu 15% mai mult faţă de anul anterior. Asta confirmă că este una dintre agenţiile cele mai căutate de romani.

Cea mai scumpă vacanţă. Peste 14.000 de persoane au vizitat anul acesta Târgul de Turism

Ofertele de vacanţă Dertour prezentate la târg au cuprins oferte speciale pentru Revelion, incluzând propuneri inedite precum petrecerea Sărbătorilor de iarnă în Delta Dunării, vacanţe în destinaţii exotice (Thailanda, Bali, Mauritius, Panama, Cancun), pachete Early Booking pentru vacanţe de vară 2020, dar şi vacanţe în România. Dertour a lansat şi noi destinaţii pentru vara 2020, în Tunisia şi Bali.

„Romanii cauta tot mai mult vacanţe în destinaţii exotice, fiindcă acum sunt foarte accesibile ca preţ – cu atât mai mult cu cât azi, nu mai trebuie să achite toţi banii deodată, ci pot opta pentru avans mic şi plata în rate, ceea ce fac ca orice vacanţă, oricât de sofisticată, să fie accesibilă oricui”, spune Cosmin Marinof, CEO Travel Brands, operator al brandului Dertour în România.

Noutatea ediţiei a fost pentru Dertour lansarea unui pachet inedit numit „N-ai curaj să pleci chiar acum în vacanţă”. Astfel au oferit pachete cu 100% reducere celor care au intrat în provocarea de a pleca pe loc în vacanţă. 14 curajoşi au câştigat vacanţe gratuite în Europa, pe loc. Aceștia au plecat deja în destinaţii precum Viena, Roma şi Paris.

Dertour este reţeaua de agenţii de turism nr. 1 din România, parte din grupul DER Touristik. Aceasta aduce o mare diversitate de destinaţii clienţilor, sub conceptul de Travel Hipermarket.

Dertour face parte din grupul DER Touristik Group. Este unul dintre liderii industriei de turism din Germania cu sediul în Köln. Are peste 130 de companii şi a generat un venit total de 6,7 miliarde de euro în 2018. Are o echipă de 10.900 de persoane în 16 ţări europene.

Adauga un comentariu