Local

Ciprian Paraschiv, votat noul reprezentant al cluburilor din Liga I în Comitetul Executiv al FRF

Publicat: 24 nov. 2020
Ciprian Paraschiv în studioul BZI
Președintele executiv al Politehnicii Iași Ciprian Paraschiv

Președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, a fost votat marți, 24 noiembrie 2020, noul reprezentant al clubrilor din Liga I în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF). Ciprian Paraschiv îl va înlocui pe Bogdan Bălănescu în Comitetul Executiv.

Votul a avut loc la Casa Fotbalului a avut loc Adunarea Generală a membrilor Ligii Profesioniste de Fotbal, informează site-ul Federației Române de Fotbal.

Ciprian Paraschiv, votat de 10 cluburi din Liga I

Pe ordinea de zi a întâlnirii s-a aflat alegerea noului reprezentant al cluburilor din Liga 1 în cadrul Comitetului Executiv FRF.

Cu 10 voturi în favoarea sa, Ciprian Paraschiv a câștigat alegerile în fața lui Ovidiu Costeșin (Universitatea Craiova), cel care a reprezentat opțiunea celorlalte 6 cluburi din Liga 1.

Ciprian Paraschiv i se alătură astfel lui Valeriu Argăseală (FCSB) în rândul reprezentanților Ligii 1 în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Cine face parte din Comitetul Executiv al FRF

Comitetul Executiv al FRF este alcătuit din 15 membri:

Răzvan Burleanu, președintele federației

Gino Iorgulescu, președintele LPF

Octavian Goga, reprezentant al fotbalului amator

Ciprian Paraschiv și Valeriu Argăseală, din partea cluburilor din Liga I

Auraș Brașoveanu și Ovidiu Burcă, de la Liga a II-a

Mihai Dăscălescu și Florea Spânu, de la Liga a III-a

Cătălin Cighir, reprezentant al cluburilor de copii și juniori

Cristian Vornicu, din partea cluburilor de fotbal în sală

Alin Cioban, fotbal feminin

Kyros Vassaras, președintele CCA

Emilian Hulubei, președintele Sindicatului Fotbaliștilor

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice FRF.

Luni, 30 noiembrie, este programată prima ședință a Comitetului Executiv la care va participa Ciprian Paraschiv.

Ciprian Paraschiv, depistat pozitiv cu COVID-19

Cirprian Paraschiv a fost depistat pozitiv la infecţia cu COVID-19 pe 12 noiembrie şi a ratat o delegare importantă la meciul dintre Cehia și Israel. Președintele de la Poli Iași a postat un mesaj prin care a anunţat faptul că a ieşit pozitiv la infecţia cu COVID-19 şi că va pierde o delegare importantă din partea UEFA.

“Dacă ceva rău se poate întâmpla, se va întâmpla oricum”
Legile lui Murphy

Chiar când era atât de mult de muncă în Copou, când era nevoie mai mult decât oricând să fim aproape unii de alții și să depășim momentele delicate, când pregăteam asaltul din finalul anului în campionat și cupă, când UEFA mă delegase duminică la un joc important dintre Cehia și Israel în Nations League, s-a trezit și acest virus răzgâiat să-mi reconfigureze traseul într-un spațiu mult mai restrâns decât sunt obișnuit.

Deja mi-e dor de echipa mea!“, a scris Ciprian Paraschiv pe pagina sa de Facebook.

Supărat de egalul cu FC Argeș

După remiza Politehnicii Iași, de pe teren propriu, cu FC Argeș, Ciprian Paraschiv s-a declarat supărat că elevii lui Daniel Pancu nu au putut obține mai mult.

„Nu știu cât se mai testează în laboratoare vaccinul anti-Covid, dar știu care ar fi fost cel mai bun panaceu pentru mine. Dincolo de azithromycinum, dexametazonă, famotidină, aspenter, zinc și alte barbiturice contra virusului, tratamentul cu un meci victorios ar fi putut bate chiar și “Vraciul” lui Tadeusz Dolega-Mostowicz. Doar un punct după un meci pe care am fi meritat să-l câștigăm…“, a mai scris Ciprian Paraschiv pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu