Cultural

Claudia Iosif nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. De ce nu vrea să se căsătorească cu iubitul ei, Dorian Popa

Publicat: 12 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Iosif nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. De ce nu vrea să se căsătorească cu iubitul ei Dorian Popa
La vârsta de 39 de ani, Claudia Iosif se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

Iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif, nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Frumoasa brunetă se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Aceasta are un succes impresionant pe plan profesional, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Deși cei doi formează un cuplu de mai mulți ani, nu au făcut până acum marele pas. Iată de ce Claudia Iosif nu vrea să se căsătorească cu iubitul ei, Dorian Popa.

Claudia Iosif își ascunde vârsta și arată spectaculos

Claudia Iosif are un corp de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Iubita lui Dorian Popa se mândrește cu o siluetă perfectă la vârsta de 39 de ani și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Aceasta este designer vestimentar și câștigă sume impresionante din propria afacere.

Mai mult, Claudia Iosif este extrem de activă și în mediul online, unde are un număr mare de urmăritori. Dincolo de succesul pe plan profesional, vedeta are parte de împliniri și în viața privată. Aceasta se iubește de mai mulți ani cu nimeni altul decât Dorian Popa. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Când vine vorba de iubita lui, Dorian Popa are doar cuvinte de laudă. Acesta a mărturisit că deși nu s-au căsătorit până acum, au planuri serioase de viitor și au reușit să construiască foarte multe împreună.

,,Nu suntem căsătoriți, dar avem zece ani de relație, alții sunt și nu prind cinci ani. Ea știe că munca pentru familia noastră este extrem de importantă, noi amândoi am plecat de jos… Eram doi oameni normali, care nu aveau niciun ban în buzunar sau în conturi, pentru că nu am avut noroc de la familii și a trebuit să muncim, de la salarii normale până la venituri mai consistente.”, a declarat Dorian Popa.

În prezent, Claudia Iosif se bucură din plin de celebritate și de succes în carieră, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei celebru.

Și frumoasa artistă Delia Matache radiază de fericire alături de soțul ei, iar pe plan profesional are parte de aprecierea publicului autohton. Vedeta își surprinde fanii din mediul online cu apariții extravagante și îndrăznețe. Și colega ei de breaslă, Corina Bud, face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare.

De ce nu s-a căsătorit până acum focoasa brunetă cu iubitul ei celebru

Claudia Iosif și Dorian Popa formează un cuplu de peste zece ani. Cei doi radiază de fericire împreună și au planuri serioase de viitor. Aceștia nu au făcut marele pas până acum dintr-un motiv anume. Dorian Popa a dezvăluit recent de ce amână să se căsătorească cu femeia care i-a cucerit definitiv inima.

,,Nunta nu e cazul să o facem, sunt destule în showbizz, noi ne vedem de ale noastre. Deocamdată mă consider ușor tinerel. (…) Există un proverb, „dacă nu ne ajutăm să creștem împreună, mai bine o lăsăm baltă”. Simplu fapt că ai liniște și e un ajutor deja, pe lângă susținere, pe lângă faptul că ea se ocupă de stylingul meu, de haine. Am fost foarte echilibrați ca echipă. Alții sunt doar împreună, dar au cariere separate.”, a declarat îndrăgitul artist.

Dorian Popa a mai precizat că deocamdată nu este pregătit să devină tată, având în vedere programul încărcat și stilul său de viață agitat. Acesta a recunoscut că dacă ar avea un copil acum, nu ar reuși să petreacă suficient timp cu el.

,,Încă nu mă simt pregătit. (…) În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult. Încât el să simtă că creşte alături de tine. Iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el. Nu! La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul lunea două ore seara. Și marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal. Cred că încă mă simt copil.”,a mai declarat acesta.

La vârsta de 39 de ani, Claudia Iosif se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Iubita lui Dorian Popa are succes în carieră, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Bruneta și partenerul ei radiază de fericire împreună și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Adauga un comentariu