Cancan ultimă oră

Costi Max și Adrian Elicopter l-au dat de gol pe Selly! Cu cât i-a plătit să joace în filmul fenomen „Buzz House”

Publicat: 25 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Costi Max și Adrian Elicopter l-au dat de gol pe Selly Cu cât i-a plătit să joace în filmul fenomen Buzz House
Costi Max și Adrian Elicopter l-au dat de gol pe Selly! Cu cât i-a plătit să joace în filmul fenomen „Buzz House”

„Buzz House” a avut premiera luni, la cinema, unde au fost invitate diverse celebrități. Adrian Elicopter și Costi Max, doi dintre actorii din film, au stat de vorbă cu WOWbiz și au dezvăluit câți bani le-au intrat în buzunar, odată cu apariția în acest proiect.

Adrian Elicopter și Costi Max au răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor, și anume cu cât au fost plătiți pentru apariția în filmul „Buzz House”.

Cu cât au fost plătiți Adrian Elicopter și Costi Max pentru film?

Tiktokerii au lăsat de înțeles că sunt sume frumoase, dar au făcut dezvăluirile în stilul lor carismatic și ironic.

„Elicopter: Dacă a zis Selly că sunt cel mai bine plătit, a spus cu jumătate de gură. La anul, o să îl fac să zică din suflet, să nu se mai gândească a doua oară. (…) Mai bagă de la el. Zice „Mamă, cu cât îi plătesc pe ăia”. Nici chiar așa. Vino să vezi că am Logan și Costi, mașină căpătată.

Pare că ne dă miliarde, că nu își mai pune lui pe masă. Dacă n-ai ce pune în frigider, nu e nimic, mai scad din preț.
Costi: Eu am venit cu autobuzul, fie vorba între noi acum…Bine, n-am ce să zic. Plătește bine Selly, dar o face să pară ceva super mare”, au spus cei doi.

Selly, toate secretele din spatele filmului „Buzz House”

Selly este foarte mândru de produsul realizat și speră să depășească așteptările publicului.

Într-un interviu exclusiv, vloggerul ne-a mărturisit cât l-a costat producția filmului și ce îl preocupă perioada aceasta.

„Toată lumea care se uită, dați-i o șansă filmului, pentru că eu cred că o să vă depășească așteptările. Am muncit pentru acest produs 4 luni intens. Am vrut să livrăm într-un timp foarte scurt și am reușit să facem treaba asta, însă munca a fost foarte mare, multe nopți nedormite, multe filmări de noapte. Cu tot cu marketing, acest film m-a ajuns 1 milion de euro. E cel mai scump pe care l-am făcut, dar cred că e și cel mai bun de departe, deci avea de ce să fie mai scump.

E justificat cumva. Sincer, de la început toată lumea mi-a spus că e o idee bună. Acum e important ca produsul să demonstreze, iar oamenii să dea mai departe informația că filmul e pe placul așteptărilor lor. Cu Costi și Drăcea m-am înțeles cel mai bine pe set, că în general ne înțelegem foarte bine.(…) În zona de cinema urmează să gândim un proiect, nu avem încă o idee foarte clară, în schimb vine Beach Please. Am mari emoții să văd cum va fi primit cel mai mare artist din festival și cum se vor vinde biletele, pentru că artistul e imens și nu a mai fost niciodată în România și în general, în Europa,
vara asta cântă doar în Costinești și Viena. „Buzz House” e pe parte de cinema cel mai tare proiect al meu”, a declarat Selly, la WOWnews.

Adauga un comentariu