Stiri medicale

Doctor israelian în Italia: Nu ii mai ajutăm pe cei de peste 60 de ani

Publicat: 23 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doctor israelian în Italia Nu ii mai ajutăm pe cei de peste 60 de ani
Covid-19: cei peste 60 de ani sunt lasati sa moara

Covid-19: cei peste 60 de ani sunt lasati sa moara! Medicul israelian Gai Peleg a declarat televiziunii israeliene că în nordul Italiei ordinele prevad sa nu se permita accesul celor peste 60 de ani la aparate respiratorii.

Italia a inregistrat mai multe decese si infectari legate de coronavirus decât China, cu 4.825 de decese confirmate și 5.000 de pacienți confirmați în ultimele 24 de ore, a informat Canal 12 duminică.

Medicul israelian Gai Peleg, care lucrează în prezent pentru a salva vieți în Parma, Italia, a declarat pentru Channel 12 că lucrurile se înrăutățesc doar pe măsură ce numărul pacienților crește.

Covid-19: cei peste 60 de ani sunt lasati sa moara!

Deoarece departamentul său primește pacienți cu coronavirus in stadiul final, accentul este să le permită pacienților să se întâlnească cu cei dragi și să comunice cu aceștia în ultimele momente, în ciuda reglementărilor de carantină. Alte rapoarte susțin că, pe măsură ce numărul morților crește, unele familii se simt incapabile să asigure o înmormântare corespunzătoare pentru cei dragi.

Peleg a spus că, din ceea ce vede și aude în spital, instrucțiunile sunt să nu se ofere acces la aparatele respiratorii artificiale pacienților de peste 60 de ani, deoarece astfel de mașini sunt limitate la număr.

În prezent, Israelul cumpără mii de aparate respiratorii și urmează să ajungă în țară până la jumătatea lunii mai. Sâmbătă, premierul Benjamin Netanyahu a spus că Israelul folosește toate mijloacele pe care le are pentru a asigura echipament medical pentru a ajuta pacienții în timpul pandemiei.

El a adăugat că toate serviciile de sănătate din lume se confruntă cu deficiențe datorate naturii rapide și neașteptate a COVID-19.

Adauga un comentariu