Cancan

Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Irinuca, în America. “Monica mi-a comunicat prin telefon”

Publicat: 14 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Irinuca în America. Monica mi-a comunicat prin telefon
Invitat în podcastul Cristinei Șișcanu, Irinel Columbeanu a vorbit despre afecțiunea cu care a fost diagnosticată Irinuca, în America

Irinel Columbeanu a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la afecțiunea cu care a fost diagnosticată Irinuca, în America. Fiica cuplului locuiește în SUA de peste cinci ani, alături de mama ei și partenerul ei de viață, Mr. Pink.

Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Irinuca, în America

Irinel Columbeanu a discutat într-un podcast găzduit de Cristina Șișcanu, intitulat „După faptă și răsplată”, despre momentul în care a fost contactat de Monica pentru a-i comunica că Irina, în vârstă de 16 ani, a suferit de o afecțiune numită chalazion, care a necesitat o intervenție chirurgicală.

“Despărțirea de Irina a fost pe neașteptate. Practic, nici nu știam că nu se va mai întoarce. Nici bănuiam. Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina (n.r. – ca fata să rămână în SUA cu Monica). Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple.

Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, chalazion se cheamă. Și mi-a explicat că a dus-o ea la un doctor (n.r. – oftalmolog) renumit acolo la Los Angeles și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui.

Trebuia să fiu și eu de acord. Așa că trebuia să merg la un notar, pentru procură. Dar mi-a venit o idee. Decât să bat drumul până la notar, la Corbeanca, să fac această declarație, mi-a venit ideea să tipăresc acea procură. Monica îmi trimisese un model, cum trebuia să sune.

Am tipărit-o, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză. M-am filmat, am filmat și documentul semnat și lucrul acesta a rezolvat problema” – i-a povestit Irinel Columbeanu Cristinei Șișcanu.

Ce este chalazionul

Chalazionul este o afecțiune inflamatorie non-infecțioasă care apare în zona pleoapelor superioare sau inferioare și seamănă cu orjeletul (cunoscut și sub numele de ulcior). În contrast cu ulciorul, chalazionul are o evoluție mai lungă și se formează în interiorul pleoapei atunci când glandele sebacee se inflamează și blochează canalul prin care secrețiile de sebum sunt eliminate, conform informațiilor prezentate pe site-urile specializate.

Chalazionul se dezvoltă treptat într-un interval de 2-3 săptămâni și apare de obicei din cauza obiceiului de a atinge ochii cu mâinile murdare și a igienei precare în zona ochilor. În situația în care tratamentul standard de reducere a inflamației nu are efect, se poate opta pentru o intervenție chirurgicală minoră pentru a rezolva această problemă. Operația are loc în cabinetul medical, sub anestezie locală, și constă într-o mică incizie la nivelul pleoapei.

Invitat în podcastul Cristinei Șișcanu, Irinel Columbeanu a vorbit despre afecțiunea cu care a fost diagnosticată Irinuca, în America.

Adauga un comentariu