WoW!

Cu ce dietă de slăbit a scăpat Cristina Șișcanu de 15 kilograme

Publicat: 25 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce dietă de slăbit a scăpat Cristina Șișcanu de 15 kilograme
De ceva timp, în presă, circulă zvonuri cum că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu ar fi divorțat, deși niciunul dintre ei nu a afirmat acest lucru

Prezentatorul TV Mădălin Ionescu are o soţie superbă. Chiar dacă a trecut printr-o sarcină şi îşi dedică mult timp familiei, Cristina Siscanu nu-şi neglijează aspectul fizic. Relaţia lor, începută cu ani în urmă, a ţinut o perioadă prima pagină a ziarelor de scandal. Apoi, totul s-a aplanat. Şi-au văzut de viaţă, în ciudat articolelor răutăcioase. Care e secretul siluetei ca trasă prin inel? Hai să aflăm ce dietă de slăbit a folosit Cristina Șișcanu ca să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

În urmă cu câţiva ani devenea mama pentru prima dată. Greutatea din timpul sarcinii nu a dispărut imediat. Vedeta s-a axat în continuare pe bebeluş şi a lăsat ca lucrurile să decurgă de la sine. O parte din kilograme s-au dus treptat. De restul s-a ocupat chiar ea.

Dietă de slăbit recomandată de Cristina Șișcanu

Cele 25 de kilograme din timpul sarcinii au dispărut de pe silueta Cristinei Siscanu. Cine o vede, ar putea spune, fără îndoială, că nici pe departe nu a fost însărcinată vreodată.

„Aoleu, Doamne, toată lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești! Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, dacă alăptezi, pentru că nu se depune”, a declarat Cristina într-un interviu mai vechi.

Mănâncă dimineața fulgi de ovăz sau ouă fierte

Imediat după sarcina, în numai câteva luni, Cristina Șișcanu a dat jos nu mai puţin de 10 kilograme. Ultimele însă i-au cam dat de furcă, motive pentru care a recurs la sport şi la dietă.

”Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grame de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. La prânz, mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paşte integrale, brânză rasă care să fie degresată sau o salată cu multe legume. De prin august ţin dieta asta. Am slăbit în total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau să ajung la 59 de kilograme”, a spus Cristina în urmă cu ceva timp.

Cum a slăbit Corina Caragea după pandemie

Vedeta TV preferă mişcarea cât mai mult, mai ales în aer liber. În timpul pandemiei s-a îngrăşat însă cu aproximativ 5 kilograme. Cauza a fost alimentaţia şi lipsa mişcării fizice. Din fericire însă a scăpat de ele cu un regim alimentar pe care şi Oana Roman îl foloseşte. Acesta constă într-o pauză acordată organismului de 16 ore. Cu alte cuvinte, ai un interval de 8 ore, în care poţi mânca, după care nu ai voie să mai mănânci nimic timp de 16 ore. Bineînţeles, în cele 8 ore nu mănânci absolut orice vrei. Este necesar să optezi pentru alimente sănătoase şi să elimini zahărul, pastele făinoase, pâinea, alimentele procesate şi prăjeala. În schimb, e bine să bei multe lichide și să mănânci salate și fructe cât mai mult. Evită-le însă pe cele care conșin mult zahăr.

Adauga un comentariu