Cultural

Cu cine s-a iubit Alexandra Velniciuc în tinerețe. Celebra actriță trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani

Publicat: 13 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu cine s-a iubit Alexandra Velniciuc în tinerețe. Celebra actriță trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani
Alexandra Velniciuc are o carieră impresionantă și este mai fericită ca oricând alături de soțul ei, regizorul Șerban Puiu.

Puțini sunt cei care știu cu cine s-a iubit Alexandra Velniciuc în tinerețe. Artista a făcut furori de la primele apariții pe scenă și a cucerit multe inimi. Cu toate acestea, Alexandra Velniciuc s-a îndrăgostit nebunește de un actor faimos, alături de care formează și în prezent un cuplu. Celebra actriță trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani, însă ascunde o mare suferință.

Alexandra Velniciuc s-a iubit cu un regizor și actor faimos

Frumoasa actriță Alexandra Velniciuc este extrem de apreciată de publicul autohton. Aceasta are o carieră artistică impresionantă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, Alexandra Velniciuc este discretă când vine vorba de planul personal.

Puțini sunt cei care știu cum a ajuns să se îndrăgostească vedeta de colegul de breaslă cu care avea o relație tensionată. Alexandra Velniciuc a început o frumoasă poveste de iubire cu Șerban Puiu pe vremea când era studentă, iar Șerban Puiu profesor.

Povestea lor a început atipic, iar ce a urmat este cu adevărat surprinzător.

,,Nu m-am îndrăgostit deloc, o detestam din tot sufletul. Eu eram tânăr asistent, arogant, snob, iar ea era o fițoasă, plină de figuri. Un alt asistent universitar mi-a spus despre Alexandra că e bunăciune și i-am zis că i-o transfer. Nu știu dacă a existat un când anume când ne-am îndrăgostit.”, a declarat Șerban Puiu, soțul actriței.

La rândul ei, Alexandra Velniciuc a dezvăluit cine a făcut primul pas în relație.

,,La operă s-a întâmplat. Nici eu nu îl sufeream deloc. M-au impresionat pantofii pe care îi purta și parfumul.(…) După spectacol, când să plecăm, îmi ținea umbrela și nu știu de ce, din instict, l-am întrebat dacă știe cum se pupă eschimoșii. Și i-am arătat.”, a mărturisit actrița.

Deși relația lor a fost plină de provocări, Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu sunt de nedespărțit și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

O altă vedetă cu un trecut amorors controversat este Lia Bugnar. Aceasta s-a iubit cu un bărbat mult mai tânăr decât ea și a avut parte de critici și replici dure din partea celor din jur. Actrița nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. De aprecierea unui public numeros are parte și Dana Săvuică. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, iar după divorțul de soțul ei, Dana Săvuică s-a reinventat pe plan personal și profesional.

Ce spune frumoasa actriță despre soțul ei celebru

Alexandra Velniciuc are o căsnicie de peste 20 de ani alături de Șerban Puiu, de profesie regizor și actor. Cei doi sunt extrem de discreți și se afișează destul de rar la evenimentele mondene. Cu toate acestea, Alexandra Velniciuc a vorbit de nenumărate ori despre mariajul său, dar și despre motivul pentru care nu a devenit mamă până la această vârstă.

,,Eu mă felicit că nu suntem părinți! Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept.”, a declarat actrița.

La rândul lui, Șerban Puiu a mărturisit de ce nu are un copil cu partenera lui de viață.

„Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți. Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja.”, a declarat acesta.

În pofida momentelor grele din viața privată, Alexandra Velniciuc are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei. Deși nu a devenit mamă până acum, actrița se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional.

Alexandra Velniciuc are o carieră impresionantă și este mai fericită ca oricând alături de soțul ei, regizorul Șerban Puiu. Cei doi sunt împreună de mai bine de 20 de ani și atrag privirile tuturor de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu