Cancan

Culiță Sterp are o afacere secretă care îi aduce foarte mulți bani. Cum își rotunjește veniturile artistul

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Culiță Sterp are o afacere secretă care îi aduce foarte mulți bani. Cum își rotunjește veniturile artistul
Culiță Sterp a dat lovitura cu o criptomonedă, de pe urma căreia a scos un profit frumușel

Culiță Sterp nu se ocupă doar de muzică, ci mai derulează în paralel și o afacere destul de bănoasă care i-a adus un profit consistent într-un timp scurt. Pe lângă faptul că artistul câștigă sume impresionante din cântat, în ultima vreme el s-a orientat și spre piața criptomonedelor. Astfel, cu o investiție destul de mică, Culiță Sterp a obținut un profit peste așteptări.

Artistul Culiță Sterp nu are noroc doar în dragoste, ci și în afaceri! Pe lângă manele și muzica de petrecere, Culiță a descoperit o afacere foarte bănoasă în care a investit numaidecât. Artistul a înregistrat deja câștiguri uimitoare, așa că s-a decis să împărtășească cu fanii săi un mod rapid în care pot face bani.

Culiță Sterp este un artist foarte apreciat

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele ai momentului, iar melodiile sale ajung mereu în topurile muzicale de profil. Cum lumea este deja obișnuită, la evenimentele la care participă banii curg la propriu, astfel că nimeni nu ar trebui să aibă îndoieli cu privire la situația sa financiară.

Așadar, banii nu reprezintă o problemă pentru Culiță și iubita lui, Daniela Iliescu, care au organizat o petrecere pe cinste pentru fiul lor, Milan. Atunci au fost invitați artiști celebri pentru a întreține atmosfera, iar invitații s-au distrat pe cinste. Și dacă de obicei artistul era cel care primea bani din toate direcțiile, de data aceasta Culiță s-a ocupat de celebrele „ploi de bani”.

Culiță Sterp, întristat de moartea lui Ion Șmecheru

Zilele acestea, Culiță Sterp a anunțat cu tristețe că Ion Șmecheru, bărbatul pe care el l-a promovat pe rețelele de socializare, a murit. El și fratele său au postat pe conturile de socializare despre trecerea în neființă a lui Ion Manole, tânărul căruia îi construise o casă cu un an în urmă. Artistul și-a exprimat tristețea pentru pierderea celui care le făcea zilele mai bune și care le aducea zâmbetul pe buze.

Culiță regretă faptul că nu s-a mai putut face nimic pentru Ion Șmecheru, mai ales că el și frații lui îl considerau parte din familie. Deși au încercat să îl aducă pe drumul cel bun și i-au construit o casă, dependența de alcool și-a spus cuvântul în cazul acestuia, căci organismul i-a cedat destul de repede.

Culiță Sterp, atras de o nouă afacere

Recent, Culiță Sterp a dovedit că nu este doar foarte talentat, ci și un om de afaceri iscusit. El a decis să investească în afacerea momentului, criptomonedele, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Culiță nu vrea însă să se bucure singur de aceste câștiguri, așa că le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe TikTok cum a făcut un profit de peste 10.000 de dolari într-un timp relativ scurt. A ales să învestească într-o monedă numită Flokirocket, pe care a recomandat-o cu încredere și celor care-și doresc să facă profit și să se îmbogățească.

„Prieteni, sunt foarte fericit pentru că vă spuneam eu zilele trecute despre moneda Flokirocket, că se va lansa pe data de 10 și va fi de un real succes. Ea s-a lansat și nu a fost de un real succes, a fost de un mega, mega, mega succes. Eu doar cu 1000 de dolari am făcut 12.600 de dolari.Ce să vă zic mai mult? Vă pup! Doamne ajută!”, a spus cântărețul pe TikTok.

Pentru a dovedi cele spuse, Culiță Sterp a dat mai multe detalii despre această afacere și a atașat și o imagine cu portofelul său digital. Iar suma pe care a câștigat-o este cât se poate de reală.

Adauga un comentariu