Titlurile zilei

Cum se duce totul de râpă când te crezi șmecher de-o seară la Iași. Iulian a fost luat de poliție de acasă pentru că, beat fiind, a încercat să omoare doi „rivali”, intrând cu mașina în ei – EXCLUSIV/FOTO

Publicat: 12 sept. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Cum se duce totul de râpă când te crezi șmecher de-o seară la Iași. Iulian a fost luat de poliție de acasă pentru că beat fiind a încercat să omoare doi rivali intrând cu mașina în ei  EXCLUSIVFOTO
Un bărbat din Podu Iloaiei a fost luat de polițiști  de acasă după ce judecătorii au decis că acesta trebuie să stea peste 5 ani după gratii

Un tânăr din Podu Iloaiei a fost luat de polițiști de acasă după ce s-a urcat beat la volan și a încercat să omoare doi „rivali”. După mai mult de un an și jumătate de arest la domiciliu, bărbatul a aflat că trebuie să stea mai mult de 5 ani în spatele gratiilor

O familie tânără, la început de drum a fost zguduită din temelii vineri. Iulian Samson, un bărbat din orașul Podu Iloaiei, a fost condamnat la peste 5 ani de pușcărie după ce la beție a comis o tentativă la omor. Povestea s-a petrecut în urmă cu doi ani, când Iulian Samson a băut poate prea mult și s-a urcat la volanul unui autoturism, marca Skoda. La un moment dat a intrat, se pare, intenționat în doi bărbați care mergeau pe marginea drumului. Leziunile pe care cei doi le-au suferit în urma impactului le-au pus viața în pericol.

Iulian Samson a fost reținut după incident de oamenii legii, iar de mai bine de un an și jumătate se află în arest la domiciliu. Zilele trecute, judecătorii au decis că acesta trebuie să-și ispășească pedeapsa în spatele gratiilor. Pentru faptele sale (tentative la omor și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului) Iulian Samson trebuie să stea după gratii 5 ani și patru luni.

Iulian Samson a încercat să omoare doi „rivali”

„Vineri, 8 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Podu Iloaiei au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Tribunalul Iaşi, privind un bărbat din oraşul Podu Iloaiei. Acesta a fost condamnat de instanța de judecată la o pedeapsă de 5 ani şi 4 luni pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor și conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Pe rețelele de socializare, Iulian Samson avea publicate fotografii alături de soția sa și de copilul său. O familie ce părea perfectă a ajuns acum să fie destrămată din cauza unei prostii. Iulian plecase de ceva vreme în Danemarca. De acolo a venit, în anul 2021, cu un autoturism, marca Skoda. La volanul acestuia se afla când a intrat în cei doi bărbați cărora le-a pus viața în pericol. Probabil, tânărul va sta mai puțin de 5 ani în spatele gratiilor, dacă judecătorii vor fi impresionați de comportamentul acestuia.

Pe lângă cei 5 ani pe care trebuie să-i petreacă după gratii, Iulian trebuie să plătească peste 10.000 de lei, daune morale. Totul după ce, beat fiind, a încercat să-și omoare doi rivali.

Comentarii
  • Cum adica „a băut poate prea mult și s-a urcat la volanul unui autoturism”, Luciane?!
    Cam cat apreciezi dumneata ca ar fi acceptabil sa bea (alcool) un bastinas din Podu Iloaiei Inainte de a se urca la volan?
    „Poate prea mult”, ha?
    „Poate”???!!!…

  • Și dacă era beat, ce? Starea de ebrietate nu este o atenuantă a pedepsei. Mai mult, adesea este o agravantă, adăugând ani la condamnare.
    Multi retarzi se apără cu starea de ebrietate, crezând că instanta va considera că „era beat și nu știa ce face”, și că în rest e băiat bun și merita clementa. Ei bine, nu-i așa.

Adauga un comentariu