Remedii naturiste

Curățați pancreasul cu aceste 5 leacuri bătranești!

Publicat: 23 feb. 2021
agris indian
Este esențial să ai grijă de pancreas și să-l detoxifiezi, pentru a preveni posibilele complicații și multe boli care îți pot pune în pericol starea generală de bine.

Este esențial să ai grijă de pancreas și să-l detoxifiezi, pentru a preveni posibilele complicații și multe boli care îți pot pune în pericol starea generală de bine.

Bolile legate de pancreas sunt puțin cunoscute. Cu toate acestea, o funcție slabă a pancreasului poate fi cauza unor afecțiuni severe care reduc calitatea vieții. Descoperiți 5 leacuri bătranești pentru a curăța pancreasul.

Pancreasul este o glandă care se găsește în zona profundă a abdomenului. Mai exact, se află în spatele stomacului și în fața coloanei vertebrale. Produce un suc care ajută la descompunerea alimentelor în procesul de digestie.

În plus, joacă un rol vital în controlul hormonilor care ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge stabil. De exemplu, funcționarea deficitară a pancreasului este principala cauză a diabetului zaharat.

Mulți factori determină sănătatea pancreasului. Din fericire, este posibil să-l purificați cu anumite remedii naturale pentru a menține funcționarea corectă. Să vedem împreună în acest articol 5 leacuri bătranești pentru curățarea regulată a pancreasului.

Curățați pancreasul cu aceste 5 leacuri bătranești!

Infuzie cu ghimbir și păpădie

Datorită antioxidanților, vitaminelor și mineralelor sale, această băutură detoxifiantă cu ghimbir și păpădie este un supliment bun pentru curățarea pancreasului. Reglează procesele inflamatorii și reduce efectele negative ale radicalilor liberi asociați cu cancerul.

Ingrediente

1 lingură de rădăcină de ghimbir ras (5 g)
1 lingură de păpădie (10 g)
2 pahare de apă (500 ml)

Așezați ghimbirul și păpădia într-o cratiță cu apă. Aduceți băutura la fierbere timp de 5 minute, la foc mic. Puneți un capac pe oală, apoi lăsați să stea până când amestecul este călduț.

Bea o cană pe stomacul gol, apoi alta la mijlocul după-amiezii. Repetați procesul timp de 15 zile la rând, opriți timp de 15 zile, apoi începeți din nou.

Suc de țelină cu castravete și varză

Acest suc verde cu proprietăți detoxifiante este ideal pentru curățarea pancreasului și, de asemenea, îmbunătățirea digestiei. Acest suc este recomandat pentru vârfuri mari de zahăr, deoarece îmbunătățește producția și utilizarea insulinei.

Ingrediente

2 tulpini de țelină
½ castravete
3 frunze de kale
1 pahar de apă (200 ml)

Spălați țelina, tăiați-o în bucăți mici. Tăiați castravetele și puneți-l într-un blender alaturi de țelina. Adăugați frunzele de kale și paharul cu apă, apoi amestecați totul pentru câteva secunde. Serviți băutura fără a o strecura.

Bea această băutură pe stomacul gol 2-3 săptămâni la rând. Faceți acest tratament la fiecare 2 luni.

Infuzie de ciulin de lapte

Ciulinul de lapte este o plantă cu proprietăți antioxidante și antiinflamatoare care, în general, ajută la curățarea întregului corp. Acest ceai de plante este recomandat în cazul unei digestii abundente sau în cazul simptomelor unei defecțiuni a pancreasului.

Ingrediente

1 lingură de ciulin de lapte (10 g)
1 pahar de apă (250 ml)

Puneți o lingură de ciulin de lapte într-o oală cu apă și aduceți la fierbere timp de 5 minute. Puneți un capac și lăsați să se răcească înainte de a strecura ceaiul de plante. Beți ceai de plante de ciulin de lapte în fiecare zi, cel puțin timp de 2 săptămâni. Faceți acest tratament la fiecare 2-3 luni.

Infuzie de busuioc mov

Acest remediu natural pe bază de busuioc mov ajută la curățarea pancreasului pentru a optimiza procesul digestiv și a permite utilizarea corectă a glucozei. Componentele sale sunt benefice pentru sănătatea metabolică și contribuie la reducerea inflamației țesuturilor.

Ingrediente

1 lingură de busuioc violet (10 g)
1 pahar de apă (250 ml)

Pune busuiocul mov într-o cratiță cu apă, apoi fierbe 2-3 minute la foc mic. Când băutura este gata, lăsați-o să stea la temperatura camerei, apoi strecurați-o printr-o sită. Se bea o cană pe zi, timp de 3 săptămâni.

Infuzie de agriș indian

Proprietățile depurative ale agrișului indian sunt utile în reducerea supraîncărcării pancreasului în fața excesului de toxine. Nutrienții săi optimizează funcția ficatului și, datorită acestui fapt, reduc la minimum povara asupra pancreasului.

Ingrediente

2 linguri de agriș indian (20 g)
2 pahare de apă (500 ml)

Se toarnă agrișul indian într-o oală cu apă, apoi se fierbe timp de 10 minute. Când băutura este gata, lăsați-o să stea timp de 10 minute și strecurați-o printr-o sită.

Bea acest remediu dimineața și, de asemenea, la mijlocul după-amiezii. Repetați procesul timp de 2 săptămâni la rând. Opțional, beți această infuzie în mod regulat, de exemplu, de 3 ori pe săptămână.

Acum, că știți remediile pentru curățarea pancreasului, acordați atenție acestui organ înainte ca acesta să cauzeze probleme.

Adauga un comentariu