Din lumea filmului

Dan Negru a adus numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Condurățeanu. Ce a spus prezentatorul

Publicat: 29 iun. 2021
Dan Negru si Florin Condurateanu
Dan Negru a adus numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Condurățeanu

Dan Negru a adus numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Condurățeanu după decesul acestuia. Vestea că renumitul jurnalist a plecat dintre noi, a adus o mare durere în rândul apropiaților acestuia. Pe contul său de Instagram, vedeta de la Antena 1 a postat un mesaj emoționant.

Iubit și admirat de o țară întreagă, tragicul anunț al dispariției lui Florin Condurățeanu a provocat imediat lacrimi și reacții dureroase în rândul apropiaților.

Dan Negru a adus numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Condurățeanu

Prezentatorul TV a postat și o fotografie alături de Florin Condurățeanu, susținând că acesta l-a convins că industria din care face parte are și ”uriași, nu doar pitici”. Mai mult decât atât, Dan Negru i-a mulțumit lui Nea Țuțu pentru omenia de care a dat dovadă de fiecare dată.

”Țuțu Condurățeanu m-a convins că industria asta are și uriași, nu doar pitici. Când am povestit ultima dată despre răscrucile noastre m-a îmbărbătat cu vorba lui Călinescu: „Nu sunt decât două căi: omenia și neomenia!” Mulțam pentru omenie, Țuțule…. RIP”, a scris Dan Negru pe contul său de Instagram.

Marius Tucă a fost și el marcat de dispariția lui Nea Țuțu: ”A fost o viață de om”

Marius Tucă a declarat că Florin Condurățeanu era refugiul tuturor ziariștilor mai tineri, dar mai ales, la fel ca și Mircea Badea, Marius Tucă susține că l-a văzut nemuritor pe Nea Țuțu.

Florin Condurățeanu a plecat dintre noi la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Din nefericire, cadrele medicale nu l-au mai putut salva.

”A fost o viață de om. Era refugiul nostru, al ziariștilor mai tineri. Când nu mai exista nicio cale, niciun răspuns, atunci exista Țuțu. Îmi dau seama că l-am văzut nemuritor. Îmi pare rău că nu am apucat să scriu o scrisoare pe care am vrut s-o fac publică dintotdeauna. Am simțit să-i scriu scrisoarea asta, să-i mulțumeasc pentru momentele în care nu aveai nicio soluție și el venea cu o soluție simplă și cu explicație din viață”, a spus printre lacrimi Marius Tucă, la Antena 3.

Oana Zamfir, despre Florin Condurățeanu: „Ţuţu mai avea de scris, mai avea de trăit”

Cu lacrimi în ochi, Oana Zamfir a afirmat că Dumnezeu l-a luat la ceruri pe Florin Condurățeanu pentru că avea nevoie de el: „Este singura explicaţie”.

Astăzi dacă s-a întâmplat aşa, e pentru că, peste voinţa lui extraordinară, Dumnezeu a zis: Hai şi aici. Ai treabă şi aici cu Mine. Este singura explicaţie. Altfel, Ţuţu mai avea de scris, mai avea de trăit, mai avea de pus mâna pe telefon pentru noi toţi (…) Întotdeauna, când ai aveai nevoie de un medic, când aveai nevoie de un sfat, pentru toată lumea… Nu a existat odată să spună nu, nu a existat odată să fie ocupat, nu a existat odată să nu ştie, să nu poată”, a mărturisit Oana Zamfir cu lacrimi în ochi.

Adauga un comentariu