Cancan

De ce a pozat Andreea Mantea în Playboy? Iată pe cine s-a răzbunat: „A fost o răzvrătire de-a mea”

Publicat: 06 dec. 2021
Andreea Mantea ține mâna pe frunte
Andreea Mantea a fost o adolescentă rebelă.

Andreea Mantea este o îndrăgită prezentatoare TV din România. Nu multă lume știe, dar vedeta a pozat în Playboy, în urmă cu mai mulți ani. Iată de ce a ales să facă acest pas.

Andreea Mantea a fost o adolescentă rebelă, care a trecut peste cuvântul părinților și a făcut doar ce a vrut. Bruneta s-a aflat în „război” cu tatăl ei, după ce a absolvit liceul și a venit timpul să își aleagă facultatea la care va merge. Și-a dorit mult să se înscrie la Facultatea de Teatru, însă tatăl ei s-a opus vehement. De aceea, Andreea Mantea a ajuns la Facultatea de Relaţii Economice Interne şi Internaţionale, fapt ce l-a enervat și mai mult pe tatăl acesteia, deoarece o facultate privată era pentru el o mare rușine. Din cauza certurilor dintre ei, frumoasa brunetă a ales să se răzvrătească și să pozeze în revista Playboy.

Andreea Mantea a pozat în Playboy pentru a se răzbuna pe tatăl ei

În cadrul unui interviu acordat adevărul.ro, Andreea Mantea a povestit cum a ajuns să studieze la Universitatea Română-Americană. Prezentatoarea TV a ales să nu își urmeze visul, dar să nu-i facă pe plac nici tatălui ei.

„În momentul în care tata a aflat că vreau să dau la Actorie s-a supărat foarte tare. Eu n-am înţeles şi o ţineam pe a mea că eu dau. Vreo trei zile a fost lupta asta între noi şi într-un final m-a luat frumuşel şi mi-a explicat că actorii duc o viaţă frumoasă şi interesantă, dar grea, că el nu vrea să mă vadă pe mine aşa, că îşi doreşte să am o altfel de carieră, că nu e bine pentru mine, de ce să sufăr, că sunt oameni răi. Mi-a ţinut această teorie şi eu i-am explicat: «Da, dar e viaţa mea şi vreau să trec prin asta». El încerca să-mi explice că încearcă să mă protejeze. M-am dus la mine în cameră şi am trântit uşa ca o divă.

Mai aveam două zile la dispoziţie să mă înscriu la facultate, era foarte târziu deja şi ţin minte că a doua zi de dimineaţă a venit la mine şi mi-a zis: «Am stat şi m-am gândit foarte bine şi ai dreptate. Nu am dreptul să mă amestec în deciziile tale. Dacă tu dai la teatru şi film, am să te rog să-ţi cauţi alt acoperiş deasupra capului, să nu mai vii la mine acasă.» Am plâns atât de mult în ziua aia!

Şi la un moment dat mi-a zis să aleg orice facultate în afară de cea de Teatru. Şi apoi mi s-a aprins un beculeţ şi am zis: «Da? Bine!» Ştiam că cea mai mare ruşine pentru el era o facultate privată. Şi m-am dus la Româno-Americană, ţin minte şi acum că erau trei cozi. N-am făcut nici stânga, nici dreapta, am mers drept. Nici nu ştiam ce e acolo. Apoi am văzut că e Relaţii Economice Interne şi Internaţionale. Nu m-a interesat o clipă. M-am înscris şi tot în aceeaşi zi mi-au dat şi carnetul de student. M-am dus acasă şi mi-am făcut bagajul, i-am lăsat carnetul de student pe birou şi am plecat la ţară”, a povestit Andreea Mantea pentru adevărul.ro.

Andreea Mantea îmbrăcată în negru
Andreea Mantea a fost o adolescentă rebelă.

Andreea Mantea a pozat nud, dar nu regretă: „Am vrut să fac un act de demonstraţie, care m-a costat foarte mult”

Andreea Mantea a adăugat că, după ce tatăl ei a aflat la ce facultate a intrat, a rugat-o să o schimbe. Însă, acest lucru a fost imposibili și, astfel, războiul dintre ea și tatăl ei a mai continuat încă doi ani. Decizia de a poza în Playboy a fost luată într-un moment în care vedeta nu mai vorbea deloc cu părintele ei. Așa că, a vrut să îi atragă atenția cu un pictorial îndrăzneț.

„A fost supărat pe mine vreo doi ani. Ne contraziceam tot timpul, nu mă lăsa nicăieri, nu-i convenea nimic din ce făceam eu. Şi de aici răzvrătirea mea de a poza în Playboy şi multe alte lucruri. Am vrut pur şi simplu să-i atrag atenţia pentru că la un moment dat nu prea mai vorbeam deloc.

În fine, a fost o perioadă mai grea şi au fost tot felul de răzvrătiri. Mama a ştiut că pozez. N-a fost de acord, dar vedea cât sunt de nefericită din cauza tatălui meu că nu e de acord cu absolut nimic din ceea ce fac eu şi atunci nu a mai putut să zică şi ea nu. Ca părinte încerci să îţi susţii copilul în ceea ce vrea să facă. Ştiam că e un lucru foarte rău şi mama a plâns foarte mult în perioada aia. Mă rog, a fost o răzvrătire de-a mea, dar n-o regret. Am vrut să fac un act de demonstraţie care m-a costat foarte mult în familie şi în mod public acum, pentru că va creşte copilul meu şi o să vadă pozele alea.

Dar o să înţeleagă exact, crescând în familia noastră o să vadă cum se fac lucrurile la noi, tare mi-e teamă că o să se răzvrătească şi el la un moment dat în faţa mea. Mi-e teamă, dar ştiu că doar din greşeli înveţi şi mi-aş dori foarte mult ca el să greşească, pentru că doar aşa poate învăţa”, a completat Andreea.

Andreea Mantea și Hugh Hefner
Andreea Mantea, alături de fondatorul Playboy, Hugh Hefner. Acesta a decedat la vârsta de 91 de ani.

Se pare că Andreea Mantea a atras atenția oamenilor potriviți prin pictorialul incendiar din revista Playboy. Focoasa brunetă a început să lucreze în televiziune și să fie mai aproape de visul ei.

Adauga un comentariu