Cancan

De ce Alexandru Dobrescu nu se căsătorește cu actrița Cristina Cioran. Cei doi se pregătesc pentru botezul fiicei lor

Publicat: 23 mai 2022
Alexandru Dobrescu
Alexandru Dobrescu și iubita lui, actrița Cristina Cioran, nu s-au căsătorit până acum, dar se bucură din plin de rolul de părinți și radiază de fericire împreună.

Multă lume se întreabă de ce Alexandru Dobrescu nu se căsătorește cu actrița Cristina Cioran. Bărbatul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de celebra artistă, însă aceștia nu au făcut pasul cel mare până acum. Alex Dobrescu și Cristina Cioran radiază de fericire de când au devenit părinți. Cei doi se pregătesc pentru botezul fiicei lor, însă nu au planuri de căsătorie. Iată ce spune actrița despre nuntă și viața de familie.

Alexandru Dobrescu, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu actrița Cristina Cioran

Iubitul Cristinei Cioran, Alex Dobrescu, se declară un bărbat împlinit și fericit alături de partenera sa. Cu toate că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, cei doi nu au ajuns până acum la altar și se pare că nu au de gând să facă asta cât de curând. Alexandru Dobrescu și Cristina Cioran nu ezită să se afișeze în ipostaze romantice pe rețelele de socializare sau la evenimentele mondene și să își declare iubirea în public.

De când au devenit părinți, aceștia sunt mai fericiți ca oricând și se pregătesc pentru botezul fetiței lor, Ema. Recent, Cristina Cioran a dezvăluit motivele pentru care nu s-a căsătorit până acum cu tatăl copilului ei.

„Nu am făcut din asta un must, nu intenționăm. Eu susțin faptul că oamenii, dacă vor să fie împreună, sunt împreună și dacă nu au legalizat toată povestea.”, a declarat vedeta.

O altă actriță celebră care radiază de fericire alături de iubitul ei este Cristina Ciobănașu. Aceasta s-a afișat recent în ipostaze tandre lângă cel care i-a cucerit inima, spre încântarea fanilor artistei.

Și carismaticul actor Mihai Rait se declară un bărbat împlinit la vârsta de 42 de ani și se mândrește cu familia lui frumoasă. Acesta are o soție superbă, iar de când a devenit tătic este mai fericit ca oricând.

Cu toate că Alexandru Dobrescu și Cristina Cioran nu au făcut marele pas până acum și nu au de gând să se căsătorească în viitor, aceștia se înțeleg de minune și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi se pregătesc de o petrecere de neuitat cu ocazia botezului fiicei lor, Ema, ce va avea loc în perioada următoare.

Celebra actriță se pregătește să își boteze fiica

Cristina Cioran trăiește o frumoasă poveste de dragoste de la sfârșitul anului 2020 alături de Alexandru Dobrescu. Deși nu se așteptau ca lucrurile să evolueze rapid, cei doi au devenit părinți, iar actrița se declară fericită alături de partenerul ei. Aceasta se bucură din plin de rolul de mămică și se pregătește să își boteze fiica, pe micuța Ema.

Actrița a vorbit recent despre provocările din viața privată de când este mamă, oferind detalii despre frumosul eveniment pe care îl va organiza cu ocazia botezului fetiței sale.

„N-am mai ieșit de foarte mult timp la evenimente. Ies destul de rar din simplul motiv că, de cele mai multe ori, ori face febră, ori îi curge năsucul. Nu vreau să lipsesc, vreau să fiu acolo. Alex, tatăl ei, este foarte prezent și mă ajută de fiecare dată când am nevoie să o las cu el. Dar, de multe ori, nu vreau eu pentru că sunt obsedată de copil. (…)

Botezul se apropie. O să anunț după. Este un loc foarte frumos care are mese și înăuntru și afară. Vor fi prieteni, familie, oameni dragi nouă. Nu va fi lume străină de noi. Nu este un botez mare, în niciun caz.”, a declarat artista.

Alexandru Dobrescu și iubita lui, actrița Cristina Cioran, nu s-au căsătorit până acum, dar se bucură din plin de rolul de părinți și radiază de fericire împreună. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și sunt extrem de apreciați de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu