Local

Detalii de groază din sediul PSD Iași! Iată cum și-a ticluit senatorul Maricel Popa planul pentru a scăpa de deputatul Vasile Cîtea

Publicat: 25 oct. 2021
Senatorul Maricel Popa, deputatul Vasile Cîtea și sediul PSD Iași din centrul municipiului
Senatorul Maricel Popa a scăpat de deputatul Vasile Cîtea din fruntea PSD Iași, după ce a susținut că a fost agresat fizic în sediul organizației, după o ședință internă

Senatorul Maricel Popa, actualul lider al PSD Iași, a fost prins cu o minciună grosolană. Parlamentarul l-a dat deoparte pe deputatul Vasile Cîtea din fruntea organizației, după ce a blamat o presupusă agresiune în sediul partidului. Realitatea din spatele conflictului este cu totul alta, la mijloc fiind dorința lui Maricel Popa de a scăpa de oamenii incomozi din partid

Detalii surprinzătoare despre incidentul din organizația PSD Iași, de pe urma căruia deputatul Vasile Cîtea a rămas fără funcția de secretar general al organizației. La finalul săptămânii trecute, la o întâlnire a Comitetului Executiv Județean (CEX) al PSD Iași, senatorul Maricel Popa a cerut înlocuirea lui Vasile Cîtea din funcția de secretar general. Totul a plecat de la o presupusă bătaie luată de senatorul Maricel Popa de la deputatul Vasile Cîtea la sediul organizației din zona centrală a municipiului Iași. Realitatea din spatele acestui conflict este însă cu totul alta, la mijloc fiind doar dorința lui Maricel Popa de a scăpa de oamenii incomozi din organizația județeană.

Conflict inventat de senatorul Maricel Popa în sediul PSD Iași. Parlamentarul își provoacă colegii

Maricel Popa a susținut în fața colegilor din PSD Iași că a fost agresat de Vasile Cîtea și că nu mai poate lucra cu acesta. Astfel, Popa a cerut schimbarea deputatului din funcția de secretar general și înlocuirea acestuia cu Bogdan Cojocaru, unul dintre aghiotanții săi. Totul ar fi plecat de la o altercație ce a avut loc în 15 octombrie 2021 la sediul organizației din bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Martorii au arătat că Maricel Popa l-a provocat pe Vasile Cîtea, iar cel din urmă l-a împins pe senator.

De aici și până la o agresiune fizică a fost însă cale lungă. De precizat că Maricel Popa nu se află la primul conflict cu un coleg de partid. Actualul senator a ajuns să mintă pe față pentru a-și vedea interesele. Popa este în stare să-și provoace singur o vânătaie pentru a arăta apoi că a fost agresat. În partid se știe că Maricel Popa este capabil să inventeze anumite aspecte pentru a-și urmări interesele.

Regie ieftină la vârful PSD Iași

Ajutat de câțiva primari ai PSD încă loiali, Maricel Popa a gândit un plan de a scăpa de actualii parlamentari ai partidului. Astfel, Popa a văzut cum poate scăpa de secretarul general al organizației, chiar și cu un astfel de plan. Pentru a fi credibil, Popa a adus și poze cu vânătăile și un certificat medico-legal. Este grav că un astfel de personaj poate face legea în cea mai mare filială din județ. Popa se laudă cu relații la București, cu intrări la magistrați, la generali, la persoane influente și susține că nimeni nu are ce-i face.

Culmea, pe numele său sunt deschise mai multe dosare, însă acestea bat pasul pe loc. Situația de la spitalul mobil pentru bolnavii de COVID-19 este una extrem de gravă, această achiziție făcută de Maricel Popa fiind suspectă încă de la bun început. Totuși, ancheta nu a înaintat niciun pas. Nici Marcel Ciolacu, actualul lider al PSD, nu a luat vreo măsură, în ciuda semnalelor tot mai evidente că Maricel Popa distruge toată filiala. Din cauza acestuia, PSD rămâne la Iași un partid încremenit în timp, cu aceleași metehne din perioada anilor 2000, când organizația era controlată de fostul senator Ion Solcanu.

Scandalagiul de serviciu din sediul PSD Iași

Maricel Popa a încercat mereu să scape de cei incomozi din jurul său în PSD Iași. În urma unui conflict cu Cătălin Bulgariu, fost director la Aeroportul Iași, cei doi s-au luat la bătaie în sediul filialei. După un timp, Bulgariu a vrut să demisioneze de la aeroport. Și nu numai atât. Maricel Popa a făcut listele pentru alegerile locale și cele parlamentare din 2020. După ce a avut un conflict cu Mihaela Ivancia, șefa organizației de femei a PSD Iași, Popa nu i-a mai oferit un loc eligibil acesteia la Consiliul Județean. În plus, scandalagiul din PSD Iași a vrut să-i scoată în afara jocului și pe actualii parlamentari ai partidului, însă conducerea centrală a fost de altă părere la vremea respectivă.

Comentarii
  • PSD IASI moare ușor,ușor.Cum sa mai fie frecventabil de oameni seriosi un partid unde președintele se bate cu secretarul apoi își pune poalele-n cap și jubilează de bucurie ca a creeat o masă critica și a scăpat de secretar?!! Cum sa mai fie frecventabil PSD IASI când consilierii locali prigonesc biserica solicitand egalitate între creștini si homosexuali? Cum sa mai fie frecventabil PSD IASI când președintele este promotorul scandalurilor contondente in serie pentru a scapa de adversarii politici incomozi ( de fapt raționali care ii atrag atenția ca partidul este intr-o fundătură) ? Cum sa mai fie frecventabil PSD la Iasi când președintele e înconjurat de un grup de comando care terorizează partidul ori consiliul local prin acapararea tuturor funcțiilor politice de oameni fără valoare care au simplu merit ca sunt loiali președintelui organizației ? Nu tu pedigri, nu tu cv,nu tu performante economice,manageriale,profesionale , nimic, doar sa fii sluga perfecta la presedinte asta se cere…. Aici a fost adus PSD IASI care se stinge,moare,moare , dispare ușor, ușor ….

  • Catea razbunarea e arma PROSTLUI așa cum ești tu .Nu prin presa se rezolva problema din PSD ci fata in fata cu cei care te-au susținut in campanie iar tu drept rasplata ai uitat .Penteu tine PSD este deja istorie viitorul tău partid este ringul de box așa cum ai ocupat și lac eligibil pentru deputați

  • Anonim = RABLAniscu=GAY
    Cei 4 parlamentisani deportați sunt deja la Siolacu solicitand f clar : or se renunta la 4 voturi de la cei 4 deportări ori se renunța la INSTIGATORUL POPA ! Cred ca sunt ultimele ore cu POPA președinte PSD IASI , gata COȘMARUL !

  • ADevarul ca acest Cățea a fost o catastrofa pt PSD Iasi. Asta sa ocupat cu boxul? DA atunci e de înțeles de ce nu-l ajuta capul ! De prea ultima pumni încasați in cap! Deviza ca șef de filiala nu era “ la noi minte nu se cere doar sa fii prost dar sa in putere” Bine ca l-au schimbat ca oricum a fost vai de mama lui.

  • Sa dispară gașca asta de imbecili de la PSD Iași grupați in jurul lui Caricel Aragaz Popay. Ce caută balasnicu ori cruseneanu oameni alunecosi care sunt trompetele lui Ivan prostan și chiriciță ??? Poate prostesc primarii dar nu oamenii seriosi,raționali cu capul pe umeri. Popa va fi dat jos in seara asta sau mâine dimineața și odată cu el toate Murăturile fleșcăite care imput organizatia de ani de zile.

Adauga un comentariu