Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Opinii
Informații utile
Breaking News
Breaking News
Pensiile vor fi mai mici de la 1 ianuarie 2026! Vezi dacă ești afectat
Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Opinii
Informații utile
Despre noi
Contact
Ultimele știri
Politica de Confidentialitate
Politica de Cookie
Ediția Digitală
Breaking News
Breaking News
FOTO
Accident rutier în Bucium! Două mașini au intrat în coliziune
Diverse
25 ian. 2021, 17:06
De ce se pune lapte în ceai? Mihaela Bilic explică mecanismul
Sună ciudat să bei lapte cu cea, nu-i aşa? Totuşi, acesta e un lucru obişnuit în tradiţia englezească. Nu ţine…
20 ian. 2021, 14:27
Ce se întâmplă dacă bei apă noaptea? E bine sau nu?
Se spune că e bine să bem 2 pahare de apă călduţă dimineaţa, înainte de micul dejun. Lichidul înghiţit imediat…
22 dec. 2020, 20:29
Cum se marinează carnea – Sfaturi în funcție de tipul cărnii
De pe masa de sărbători nu lipseşte clasica friptură. De curcan, de pui sau de porc, o servim împreună cu…
15 dec. 2020, 15:42
De ce se pune o lingură de lemn pe oala cu mâncare?
Sigur bunica ori mama ţi-a spus că unele trucuri din bucătărie te salvează de o mulţime de treabă. Spre exemplu,…
11 dec. 2020, 13:10
Sfaturi pentru sarmale ca la mama acasă. Cum să NU le afumi
Nu e sărbătoare mare fără sarmale pe masă. Cu carne, cu ciuperci ori de post, sarmalele sunt, cred, mâncarea noastră…
09 dec. 2020, 12:49
Cum se face maiaua de casă? Trucuri pentru o pâine gustoasă
Ce este maiaua? Ei bine, vorbim despre ingredientul principal, datorită căruia creşte aluatul pentru pâine. Tehnica folosirii ei este foarte…
30 nov. 2020, 20:30
Reţetă de drojdie de casă. BONUS: maiaua de casă
Vrei să prepari nişte turte sau pâine de casă? Sună bine, chiar foarte bine. Dar mai ai drojdie? La începutul…
13 nov. 2020, 16:10
Aluat de pizza – Moale și subțire. Trebuie încercat măcar o dată
Vrei să faci ceva bun weekendul acesta? Ce zici de un preparat ca-n Italia? Prepară o pizza autentică şi răsfaţă-i…
09 nov. 2020, 10:57
De ce nu creşte cozonacul – Trucuri de la gospodine pricepute
În curând începe Postul Crăciunului. Gospodinele îşi vor face lista de cumpărături pentru preparatele de pe masa de sărbătoare. Nelipsit…
30 oct. 2020, 12:00
Ce diferențe sunt între o carne proaspătă și o carne alterată
Cea mai bună legumă dintre toate este… carnea. Mai în glumă, mai în serios, săptămânal mâncăm de cel puţin trei-patru…
28 oct. 2020, 13:28
Consum de carne – benefic sau cu numeroase contraindicații?
Tocănița cu carne şi mămăligă, friptura fragedă, ostropelul sau răciturile sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute mâncăruri care se…
27 oct. 2020, 12:52
Cum se bagă o pară într-o sticlă cu pălincă? Secret dezvăluit
Ştii cum se prepară o pălincă cu pară în sticlă? Un buzoian ne dezvăluie secretul. De altfel, este unul din…
23 oct. 2020, 16:52
Slănină în saramură cu coji de ceapă – O reţetă care trebuie încercată
Cui nu-i place slănina făcută ca la carte? Afumată, fiartă şi pusă pe masa de sărbători, e un adevărat deliciu.…
22 oct. 2020, 11:41
Piure de cartofi cremos – 8 sfaturi ca să-ți iasă fără cocoloașe
Probabil, vei spune: ce e aşa greu să prepari piure? Fierbi cartofii, îi scurgi de apă, adaugi puţin lapte, îi…
21 oct. 2020, 12:38
3 metode de conservare a cărnii de porc – Care este ideală
Bunicii noştri ţineau carnea la garniţă, adică într-un vas cu multă untură. Aceasta este una dintre cele mai folosite metode…
19 oct. 2020, 11:30
Cum să faci mămăligă fără cocoloaşe – 5 sfaturi pentru rețetă
Mămăliga este un preparat de nelipsit când serveşti pește la tigaie, răcituri, brânză cu smântână sau ficăței în lapte. Uneori…
...
3
4
5
6
7
...
10
20
30
...
Actualitate
Local
Eveniment-Social
Economic Local
Național
Magazin
Opinii
Informații utile
Despre noi
Contact
Ultimele știri
Politica de Confidentialitate
Politica de Cookie
Ediția Digitală
×
Caută