Cancan ultimă oră

Doina Teodoru, de la iUmor, pe buzele tuturor: Ce a zis Cătălin Scărlătescu despre relația dintre cei doi

Publicat: 24 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doina Teodoru de la iUmor pe buzele tuturor Ce a zis Cătălin Scărlătescu despre relația dintre cei doi
Doina Teodoru este câștigătoarea unui sezon anterior iUmor

Cătălin Scărlătescu trăiește o poveste de dragoste cu Doina Teodoru de la „iUmor”. Juratul de la „Chefi la cuțite” spune că relația cu noua sa iubită este una cu adevărat specială. Relația celor doi este extrem de discretă, fiind ținută de la început în secret.

Doina Teodoru este câștigătoarea unui sezon anterior iUmor. Frumoasa brunetă este în vârstă de 32 de ani, devenind populară după participarea celui mai popular show de televiziune despre umor. Roast-urile sale au fost extrem de apreciate de public. Tânăra trăiește o poveste de dragoste alături de cel mai excentric și pretențios jurat de la emisiunea „Chefi la cuțite” din vara acestui an.

doina teodoru imbracata provocator
Doina Teodoru a reușit să se remarce la iUmor

Doina Teodoru de la iUmor și Cătălin Scărlătescu: Cum a început povestea de dragoste a celui mai discutat cuplu

Se pare că povestea de dragoste dintre cei doi nu a început în luna decembrie când cei doi au fost observați în aeroport plecând spre o destinație exotică. Toată nebunia a început mult mai devreme, în vara acestui an. Doina Teodoru l-a însoțit pe Cătălin Scărlătescu în Grecia, unde i-a fost alături în timpul filmărilor emisiunii „Chefi fără limite”.

Relația dintre cei doi a început să fie discutată de toți fanii și admiratorii Chef-ului cât și a Doinei Teodoru după ce au plecat într-o vacanță. Îndrăgostiții au plecat într-un sejur într-o țară exotică, unde au petrecut o vacanță de vis. În Thailanda, ambii postau pe rețelele sale de socializare diverse poze în aceleași locuri, astfel totul misterul fiind dezlegat.

Chiar dacă cei doi îndrăgostiți au fugit departe de ochii curioșilor, fanii nu au încetat să discute cuplul. În ciuda faptului că cei doi au încercat să evite să apară în public împreună, dorindu-și să trăiască o relație discretă, fanii i-au dat de gol.

colaj doina teodoru si catalin scarlatescu
Tânăra trăiește o poveste de dragoste alături de cel mai excentric și pretențios jurat de la emisiunea „Chefi la cuțite”

Chiar dacă nu au pozat împreună pe plaja din Phuket, îndrăgostiții au dat de înțeles că sunt împreună prin publicarea unor poze absolut identice. Cătălin Scărlătescu nu prea a preferat să vorbească prea mult despre relația dintre cei doi, însă a menționat că:

„Este o relație foarte specială și frumoasă. Și așa vreau să rămână”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu.

Cine este Doina Teodoru? Cum a reușit să-l cucerească pe cel mai excentric jurat de la „Chefi la cuțite”

Doina Teodoru nu și-a încheiat cariera odată cu învingerea în ediția 3 a show-ului iUmor. Frumoasa șatenă fiind extrem de implicată în proiectul „Băieți de oraș”. După ce a reușit să impresioneze atât juriul cât și publicul prin personajul aparent „inocent” pe care la jucat pe scena de iUmor, Doina Teodoru a reușit să-i câștige simpatia excentricului Mihai Bendeac.

doina teodoru pe scena la iumor
Juratul din cadrul show-ului „iUmor”, Mihai Bendeac, a observat de la bun început talentul actriței

Juratul din cadrul show-ului „iUmor” a observat de la bun început talentul actriței, invitând-o ulterior la proiectul „Băieți de oraș”. Tânăra Doina a interpretat rolul Renattei, fiind o adevărată provocare pentru actriță.

Eu când am văzut-o pe Doina Teodoru pentru prima data la iUmor, chiar am avut senzația că de mult timp nu mai văzusem o femeie atât de frumoasă”, a spus Mihai Bendeac în finala iUmor, despre Doina Teodoru.

Într-adevăr, frumoasa Doina Teodoru a reușit să se remarce la iUmor. Astăzi, fiind extrem de apreciată pentru talentul său actoricesc, fiind pe buzele tuturor datorită relației cu chef-ul Cătălin Scărlătescu.

doina teodoru machiata natural
Doina Teodoru nu și-a încheiat cariera odată cu învingerea în ediția 3 a show-ului iUmor
Adauga un comentariu