Titlurile zilei

Dr. Daniel Timofte, rezultat rușinos la susținerea și evaluarea proiectului de management! Chirurgul abia i-a convins pe membrii comisiei să-l declare admis – FOTO

Publicat: 15 sept. 2023
_____ Vizualizări 16 Comentarii
Dr. Daniel Timofte rezultat rușinos la susținerea și evaluarea proiectului de management Chirurgul abia i-a convins pe membrii comisiei să-l declare admis - FOTO
Prof. dr. Daniel Timofte a obținut un rezultat rușinos la susținerea și evaluarea proiectului de management

Prof. dr. Daniel Timofte a obținut un rezultat rușinos la susținerea și evaluarea proiectului de management, deși a fost singurul care a candidat pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, cea mai mare unitate medicală din Moldova

Cu toate acestea, fiind singurul candidat înscris la concursul pentru funcția de manager, prof. dr. Daniel Timofte are toate șansele să revină la conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași. Chirurgul are la dispoziție o zi pentru a depune contestație, în cazul în care rezultatul obținut nu-l mulțumește, urmând ca în data de 18 septembrie 2023 să fie afișate rezultatele finale ale concursului.

Prof. dr. Daniel Timofte a obținut un rezultat rușinos la susținerea și evaluarea proiectului de management

o imagine cu Daniel Timofte
Prezentarea lui Daniel Timofte nu a fost deloc convingătoare, din moment ce a obținut doar nota 8.21

Chirurgul Daniel Timofte a susținut, miercuri, 13 septembrie 2023, în ședință publică, proiectul de management cu care își dorește să revină la conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași. Prezentarea sa nu a fost deloc convingătoare din moment ce a obținut doar nota 8,21. Conform articolului 4 din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași din rețeaua proprie a Ministerului Sănătății: „1) Punctajul maxim aferent probei de susținere publică și de evaluare a proiectului de management este de 10 puncte, corespunzător notei 10,00. 2) Nota finală minimă de promovare a concursului este 7,00”.

Astfel, Daniel Timofte a obținut puțin peste nota minimă. Deși este pentru a doua oară când candidează pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, prof. dr. Daniel Timofte se pare că nu a învățat nimic pe durata perioadei în care a fost manager interimar al unității medicale, dar nici pe cea a primului mandat. Susținem aceasta, deoarece, la concursul susținut în anul 2021, Daniel Timofte a avut un rezultat ceva mai încurajator, obținând nota 8,71.

După evaluarea activității manageriale a primului mandat, Timofte a obținut calificativul „nesatisfăcător” din partea Ministerului Sănătății. Există toate șansele ca și după al doilea mandat, dacă îl va duce până la sfârșit, să obțină același rezultat.

Deși e a doua oară când participă la concurs pentru funcția de manager, chirurgul nu a fost pregătit pentru întrebările comisiei

Prof. dr. Daniel Timofte a demonstrat pe durata primului mandat că nu are deloc calități manageriale, din cauza sa, unitatea medicală a ajuns la un pas de faliment, pacienții fiind nevoiți să-și cumpere din propriii bani medicamente și materiale sanitare. Chirurgul a fost demis de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, la 28 iunie 2023, deoarece după evaluarea anuală a activităților managerilor unităților sanitare publice a primit calificativul „nesatisfăcător”.

Deși înlăturat rușinos de la conducerea spitalului, prof. dr. Daniel Timofte s-a înscris din nou, la o distanță de aproximativ 3 luni, la concurs pentru aceeași funcție. Deși s-ar fi putut crede că, în acest interval de timp, prof. dr. Daniel Timofte s-a pregătit temeinic pentru a obține funcția mult dorită, acest lucru nu s-a întâmplat, proiectul de management al chirurgului fiind, în mare măsură, inspirat după cel cu care a candidat în anul 2021. Nici susținerea publică a proiectului nu a fost mai strălucită, medicul demonstrând o dată în plus că nu este suficient de bine pregătit pentru a conduce o unitate medicală atât de mare, așa cum este Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

În loc să prezinte concret măsurile pe care dorește să le adopte, astfel încât pacienții care ajung la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași să beneficieze de servicii medicale de cea mai bună calitate, Daniel Timofte a vorbit mai mult la modul general, iar când a fost luat la întrebări a părut cu totul depășit de situație. Nu e de mirare că nu a reușit să îi convingă pe membrii comisiei de concurs, dr. Corina Gîscă, ec. Carmen Cumpăt și dr. Lucian Eva, și a obținut un rezultat rușinos la susținerea și evaluarea proiectului de management.

Comentarii
  • 8,21 ‘- Notă plină de bunăvoință.
    Oare o comisie adevărată, imparțială, care nu este influențată de smenarul Maricel Popa cît ar fi punctat.
    Probabil mai puțin de 7,00.
    At fi iesit pe locul 2 marele manager de spital care a fost demis pentru incompetența.

  • Nimic mai rușinos.
    Sa iti dorești atît de mult sa redevii manager, sa fii candidat unic, sa ai comisia de parte a ta, sa ai partidul de partea ta PSD, sa ai ministrul sănătătii de partea ta, sa ai de parte a ta si rectorul UMF Iași și tu sa iei o notă mediocră- 8,21-demonstreaza multe.
    La o asa prestanță și la o așa nota intrebarea firească este dacă în alte condiții at fi luat nota de trecere, adica mai mult de 4,.
    Cred că Nu.
    Trecînd peste toate acestea sa nu uitam ca Daniel Timofte este profesor universitar. DA profesor universitar.
    Cred că tagma profesorilor de la UMF și-a gasit in sfîrșit reprezentantul.
    Asta e valoarea lor.
    Ar trebui să le fie rușine tuturor celor care au susținut un incompetent la acest concurs și ar trebui să răspundă cu toti pentru ce s-a intimplat si ce se v-a întâmpla in viitor cu spitalul .

  • UMF Iași e pe locul 1400 + in TOP 500 cele mai bune universitati din lume ( adica se afla muuuuuult in afara clasamentului) : P
    Cu așa profesori ,,docenți” nici nu ne mai mirăm, majoritatea dintre ei fiind neamuri,etc…e o situație scârboasă !

    Rusine! Rusine! Rusine! Rusine! Rusine! 🙁

  • Ridicolul situației este ca acest om este profesor universitar.
    A fi profesor înseamnă multe ….
    Dar acest om, manager de nota 8, și-a demonstrat valoarea cu virf și îndesat.
    Cred că cei care l-au susținut i-au făcut un mare rău.
    Pina la urma în această troaca au intrat toți porci.
    Si trebuie să recunoaștem.
    Sunt PORCI mari.

  • Hai si invers sa gandim ..Actualul manager,fara dinti in gura,de ce nu mai sta ? Nu da de banuit ceva ?? Lipsa ,pauza,dinte,gaura.Mai marea rusinea..Sa-si puna ghiujul placa dentara ca are bani cacalau.Rade si ultimul tigan de dansu.Halal profesor uneversitar.Haide bre ca i dau liber sa si faca dintii la Soroca ,ca i mai iftineala.Platesc eu.Mai mult de 2 mii de euroi nu costa.Din partea mea moca.Vai de capul lui de manglitor,asta,actualul.Nu stie sa vorbeasca ,nu stie s o dea in vrejali..Vai de curul lui e bahtalo.Orice ati spune tot fostul era respectat.Il inteleg perfect.Totul pleaca de la bani.Are bani ? Fonduri ? Totul e bine.Si mars cu pacanelele din oras.M-am saturat pana peste cap.Joaca in pi .z.da matii un milion ,doua la pariuri sportive,daca vrei si ai bulan.M-am saturat ca si voi ,eu produc si ai mei munte,mare,droguri ,masini si alte cacaturi.Ai bat de i stang.Le mut falcile la spate.Ai bat de -i stang cu drogurile..Nu gandesc mult.Si cu ucrainenii care bat in portile noastre sa impartim pe spatele gagilor mai usor..Ma respecti ? Te respect.Si viceversa.Daca e de un ,,foc,,stau cu romanii pana la moarte.Am aceleasi probleme.Se drogheaza nemernicii astia mici intr-o veselie.Moarte capitalistilor.Imputiti de vestici.De aici a pornit totul,cand au cazut in 89 granitele.Noi nu ram asa ,tigani si romani.Ne prabusim de la an la in an tot mai jos.Am pregatit paru..Ai spun ,,Sfantul,,,la ciomag.Din betie se mai trezesc,daca draguri bat de rup oasele.Bat de rup daca ai ,,simt,,drogati.Niciu nu ma uit unde lovesc.

  • Domnul por can A$imione5ei poate sa-i ia strutul in cavitatea bucala ! adio mizeria din fata Policlinicii mari pe care intentiona disperat sa o fata ! Felicitari D.an Timo.fte

  • De ce există astfel de fituici in 2023 ?? Bat pariu ca “jurnalistii” acestui coti£ian infect nu luau 8 nici in clasele 5-8. Sunteti niste moldoveni saraci si lipsiti de scrupule, nici la Salubris nu sunteti buni. Orice faci se intoarce inzecit in viata. Mi e scarba ca am putut sa citesc o asa aberatie inventata. Stie tot orasul de voi. Redutele societatii. Adunat nu aveti iq -up managerului🤮🤮🤮🤮

  • Prin admiterea si promovarea Prof.Dr. Timofte la conducerea Spitalului Sf Spiridon s-a pus capăt unei epoci rusinoase cand erau promovate personaje insalubre, gen contabilul flatulent Birliba, cu ”aere” de menajer, dar care nu aveau nimic comun medicina si sistemul medical universitar din Romania, dar luau cu tupeul caracteristic, totdeauna, nota zece la examene ca cel descris mai sus, notă falsificata si compatibila cu impostura lor. La randul lor, acesti menajeri impostori îi sprijineau pe medicii incompetenti si infractori precum Tesloianu, Petris, Ursaru, Mitu cel cu luare de mită, ca să fie mentinuti in posturile de conducere nemeritate si pentru a compromite lumea medicală din Spital.
    S-a terminat cu acestia datorită perseverentei dr. Dan Timofte.
    Felicitări Dr. Timofte ! Mult succes in continuare !

  • Felicitari! Sunteti cel mai bun medic din zona sud est Europa! Dusmanii vă indiviziază mult si crapă fierea in ei cand aud că dvs luat acest examen cu notă foarte mare.
    Va rog ca in echipa menejerială sa aduceți cât mai mulți boțoșăneni, că ei este cei care conduc Iașul din umbră.

    Un admirator înflăcărat, Bectarie Botoșăneanu’

  • Sa faceți și voi o facultate de medicina, apoi un doctorat, sa ajungeți medici primari, profi la UMF, iar mai apoi puteți comenta prestația lui Dan Timofte
    Doar el știe cât a muncit si câte sacrificii a făcut sa ajungă pana aici, si, cu toate astea, este un monument de bun simt si modestie
    Pacienții va respecta si va iubesc

  • @@@Bravo
    septembrie 15, 2023 la 3:39 pm

    …esti real sau esti troll?!? UMF Iasi nici măcar nu e in topul celor mai deștepte universităti din lume! Stiai că la UMF prezența studenților nici nu e obligatorie la cursuri? Nu? Chiar nu stiai? Ha,ha,ha🤣
    De aia când termină,multi studenți nici măcar nu stiu sa facă o injecție banală, mulți stagiari fac injecțiile💉 doar in funduleț 🍑…🤭

    La UMF a fost si cel mai mare scandal SEXUAL din lumea academică internațională, atunci Iașul a fost pe prima pagină in ziarelor din lumea largă.

    Despre acest scandal dar si altele mai nasoale, gasiți detalii in arhiva ziarului…*
    *cauți scandal sexual studente UMF Iași

    Examene cu răspunsuri stiute? Așa umblă vorba prin occident….
    La examenele de tip grilă, unii studenți vin cu răspunsurile gata invățate…nu degeaba e pe locul 1400 din 1500 …stie toată Europa. 😋

    Și un sculer-matrițer termină in ziua de azi UMF Iași. Nu e glumă

Adauga un comentariu