National

Dumitru Coarnă a fost amendat după ce a jignit o judecătoare. „Sunt deputat și am imunitate. Spun ce vreau eu!”

Publicat: 27 apr. 2021
Dumitru Coarna cu ochelari si sacou in carouri
Dumitru Coarna a fost amendat cu suma de 5.000 de lei dupa ce a jignit un magistrat al Judecatoriei Sectorului 5.

Dumitru Coarnă a fost amendat după ce a jignit un magistrat al Judecătoriei Sectorului 5. Fostul sindicalist, ales deputat de Călărași pe listele PSD, a avut un schimb mai acid de replici cu instanța care îl judecă pentru calomnierea șefului Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Fostul lider al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), se află în conflict deschis cu doi dintre cei mai cunoscuți ofițeri din cadrul Poliției Române, despre care nu a ezitat să-i defăimeze, în spațiul public, ori de câte ori i s-a ivit ocazia.

Dumitru Coarnă a fost amendat cu 5.000 de lei

La inceputl, Dumitru Coarnă a început să-l facă „infractor”, în repetate rânduri, pe comisarul șef Marian Iorga, după ce acesta îi făcuse un dosar penal lui Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași și un apropiat al fostului sindicalist.

Ofițerul l-a dat în judecată pe Dumitru Coarnă, iar procesul a fost deschis, în București, la Judecătoria Sectorului 5. La termenul de judecată din data de 9 aprilie, politicianul ar fi avut, conform unor martori, un conflict cu judecătoarea. Acesta i-ar fi spus că are calitatea de deputat al României și poate să spună orice dorește, pe motiv să se bucură de imunitate. Ca urmare, instanța a considerat că reacția lui Coarnă este lipsită de respect și l-ar fi amendat cu 500 de lei.

După ce comisarul șef Iorga l-a chemat în instanță, Coarnă a început să-l denigreze și pe comisarul șef Radu Gavriș, prim ajunct al Poliției Capitalei, după scandalul generat de înmormântarea interlopului Emi Pian.

Comisarul șef Gavriș l-a dat, la rândul său, în judecată și a câștigat deja, în prima instanță. Magistrațîi au decis că politicianul trebuie să-i plătească ofițerului 5.000 de euro, 4120 de lei cheltuieli de judecată și să publice decizia în trei publicații și pe site-ul SNPPC.

Dumitru Coarnă, despre cazul bărbatului mort după ce a fost imobilizat de polițști

Dumitru Coană nu crede că polițistul ar trebui arestat preventiv, dar admite că existau alte metode pentru a soluționa intervenția.

Acesta este de părere că polițiștii se confruntă cu lipsa de pregătire și a adăugat că justiția se va pronunța cu privire la acest caz.

„Nu cred că se impune arestarea preventivă. Vorbim de culpă fără prevedere totuși. Sunt atâția care au omorât cu mașina 3-4-5 oameni și au fost condamnați cu suspendare”, a declarat Dumitru Coană.

Dumitru Coarnă a fost amendat cu suma de 5.000 de lei după ce a jignit un magistrat al Judecătoriei Sectorului 5.

Comentarii
  • Un lingau,care a facut pezbirul,condamnind (chipurile), pe unii sa pe altii care se perindeau pe la diferitelor guvernari,dind di coate si genunchi sa ajunga sus. Cind a ajuns, a uitat tot si a inceput pupatul,stie toata lumea unde. Ce e cel mai grav este ca nu ia nimeni masuri impotriva acestor scursuri sociale. Oare daca sub obladuirea imunitatii daca se va ingrosa gluma, va ordona sa se traga in populatie? Ce mama dracu are imunitate nu?

  • Măi prostovane, dacă ai imunitate asta nu înseamnă că îți este permis să faci orice dorești!! Legile sun valabile și pentru cei cu ”imunitate” dar fără ”creier”! Cât tupeu poate să aibă acest gunoi, ieșit la pensie la vârsta de 40 ani! Mare caracter ! Instanțele de judecată ce rol mai au în societatea asta, dacă tu un ”nimeni” îți permiți să face ce dorești?

  • ..este că la fel că alții (vezi Victor Ciorbea) e mare șef pe la nu știu ce sindicat al polițiștilor.Asa șef așa poliție.Hristos a înviat!

  • Înțeleg „imunitatea parlamentarului” ptr declarații ale acestuia in cadrul parlamentului ,nu cum face Coarna pe orice maidan.

Adauga un comentariu