Cancan

Elena Ceaușescu era geloasă pe Ramona Bădescu. Actriței i-au fost interzise aparițiile tv

Publicat: 10 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Ceaușescu era geloasă pe Ramona Bădescu. Actriței i-au fost interzise aparițiile tv
Ramona Bădescua devenit mamă la o vârstă înaintată

Ramona Bădescu a dezvăluit de curând motivele pentru care Elena Ceaușescu era geloasă pe ea. Prezentă în platoul emisiunii moderate de Denise Rifai, actrița a dezvăluit motivul pentru care nu era în grațiile primei doamne.

În acele vremuri, Ramonei Bădescu i-a fost interzis să apară la postul național de televiziune pentru un motiv banal și anume că avea breton.

Ramona Bădescu crede că Elena Ceaușescu era geloasă pe toate femeile

Ramona Bădescu a dezvăluit faptul că prima doamnă a României era geloasă pe majoritatea femeilor și nu doar pe ea.

„Elena Ceaușescu era geloasă pe orice femeie, avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă, o femeie care a obținut lucrurile cu muncă ei, titlurile i s-au făcut pe plac, era o femei vițiată, era geloasă pe orice femeie, nu cred că avea ceva cu mine anume.

Eram totuși micuță, aveam 16-17 ani în acea perioadă. Da, eu aveam breton, ea nu suportă bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suportă bărbații care aveau barbă.

Erau acele concepții de impunere a unei imagini curate, să exprime prin față acea curățenie sufletească. Era o prostie pentru că omul trebuia lașat așa cum se simte bine. Eram micuță, nu puteam să o sperii eu”, a spus Ramona Bădescu.

Ce spune actrița despre divorțul de primul soț

Ramona Bădescu a vorbit pentru prima dată cum s-a încheiat relația cu primul soț, alături de care a fost șapte ani de zile.

„Nu pot să spun că m-a lăsat pe drumuri, a fost hotărârea mea, una luată de comun acord. Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam, nu mai aveam emoția de a ajunge acasă și să mă strângă în brațe, să facem dragoste, să stăm împreună, nu mai exista aceea dorință.

Eu recit doar pe contract și în filme, dar în viața reală nu sunt o bună actriță.

Nu-mi place să mint, să învel, pentru că m-aș înșela pe mine însămi, ci prefer să închid o relație și să închid o alta nouă. Vreau să fiu foarte adevărată și tranșantă cu persoana de lângă mine, vreau să-i spun că nu ne mai iubim și că nu mai putem să stăm împreună.

Soțul meu a fost un om deosebit, m-a cucerit, a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, și nu aș suporta să stau lângă un bărbat care m-ar lovi, iar cu această ocazie vreau să spun tuturor femeilor, care sunt victime a unor bărbați violenți, nu suportați, denunțați, pentru că un bărbat te poate lovi cu un trandafir, dar nu trupește.

A fost o frumoasă relație, s-a terminat, iar când s-a ajuns să spună că „dacă pleci, nu mai ai nimic, ai curaj?” eu am spus am curaj și am plecat.”

Cine este Ramona Bădescu

Ramona Bădescu s-a născut în 1968 la Craiova. A cântat de mică și a visat să devină actriță. Părinții săi au îndrumat-o spre o școală ceva mai tehnică, astfel încât Ramona este licențiată în Economie și Comerț. Ea a emigrat în Italia imediat după Revoluție, în 1990, când a debutat în televiziune cu emisiunea Fantagame.

În 1994 a jucat în serialul TV Le storie di Farland, unde a interpretat un rol bine primit de public și critici. După acest rol, ofertele au tot venit, iar Ramona și-a făcut debutul și în cariera cinematografică cu roluri în serialele La piovra 8, Incantesimo 2, I misteri di Cascina Vianello.

În 1996 devine cetățean italian cu acte în regulă. Ramona Bădescu vorbește fluent italiana, engleza și franceza.

În 2002 debutează că actriță în rolul principal în show-ul Gran Casino la Canale 5, iar talentul ei ca dansatoare și cântăreață este foarte apreciat. În 2005 participă la ediția a doua a reality show-ului La fattoria, prezintă diverse programe de televiziune, iar în 2007 are un rol în spectacolul Moulin Rouge – Musical Romantico.

În 2008 a candidat la alegerile din Roma, însă nu a avut succes. Este colaborator pentru afacerile românești cu primarul Romei, Gianni Alemmano.

În România are câteva afaceri, printre care un restaurant, și este implicată în politică și diverse acțiuni umanitare.

Adauga un comentariu