Actualitate

Flavia Groșan a explicat de ce nu spune care este schema folosită de ea în tratarea COVID-19

Publicat: 23 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Flavia Groșan a explicat de ce nu spune care este schema folosită de ea în tratarea COVID-19
Flavia Groșan este medicul pneumolog din Oradea care a apărut la Antena 3 și a vorbit despre tratamentul pe care îl aplică bolnavilor de coronavirus și care spune că nu va face publică schema de medicamente

Medicul Flavia Groșan a explicat de ce nu spune public chema folosită de ea în tratarea COVID-19. Într-un mesja publicat, medicul care a stârnit, pe o parte controverse, pe de o parte o susţinere publică imensă a spus că îşi personalizează schema în funcţie de pacient şi de vârsta acestuia.

Medicul Flavia Groșan a apărut în spaţiul public după ce a declarat că a tratat peste 1000 de persoane bolnave de COVID-19 şi că autorităţile nu îşi fac treaba.

De ce nu face publică schema de medicamentaţie, Flavia Groșan

Medicul Flavia Groșan nu îşi face publică schema pe care o foloseşte în tratarea COVID-19. Acesta susţine că schema conţine medicamente vechi, comune dar şi simple. Aceasta este personalizatp în funcţie de vârstă. Medicul susţine că nu o va face publică şi că i-o va da fiecărui pacent în parte

”Este o schemă pe care o știu numai eu și zeci de mii de pacienți. Mie îmi place schema asta a mea. Sunt copiii mei. Așa i-am crescut timp de zece ani, să explic fiecăruia în parte, pentru că altfel nu o să înțeleagă. Sunt niște medicamente comune, vechi, simple. Schema o personalizez în funcție de vârstă. În rest, este cam la fel, doza e pe vârstă. Ce v-am spus și data trecută. Tratament etiologic, tratament simptomatic, tratament fizio-patologic. Eu respect ceea ce am învățat în facultate, tratamentul clasic. Nu o fac publică, decât fiecăruia în parte. Voi explica exact ce se întâmplă acolo”, a spus Flavia Groșan, la Antena 3.

Medicul Flavia Groșan a fost prezentă în fața Colegiul Medicilor

În cursul zilei de ieri, 22 martie 2021, Flavia Groșan a fost prezentă în fața Colegiului Medicilor unde i s-a dus acuzaţii de Malpraxis. Totuşi, după o şedinţă de o oră, medicul nu a fost găsit vinovat de acuzaţiile care i s-au adus. De altfel, doctorul Groșan spunea că i-a fost teamă să nu i se retragă dreptul la libera prectică deşi ştia că nu a făcut nimic rău:

”Frică mi-a fost că nu o să mai pot să fiu medic, deși știam că nu am făcut nimic rău. Am văzut valul împotriva mea. Am muncit un an de zile și m-am trezit anchetată de Colegiul Medicilor. Am fost extrem de emoționantă, am intrat în lacrimi în sediul Colegiului Medicilor. Nu îmi aduc aminte începutul.”, a spus Flavia Groșan.

Cine este medicul Flavia Groșan și ce poveste de viață are femeia

În viața personală, departe de muncă și pacienți, Flavia Groșan este mama unei tinere de profesie IT-ist, de care este foarte mândră. Pagina ei de Facebook este plină cu poze în care apare fiica ei care se numește tot Flavia. De asemenea, doctorița Groșan este soacră și bunică.

Ginerele ei, Alex, este de profesie IT-ist, iar medicul pneumolog este din cale afară de mândră de alegerea fiicei ei. Flavia Groșan este căsătorită și are și un nepoțel pe nume Boris. Copilul trăiește cu părinții lui în Londra, iar doctorița Groșan îi vizitează uneori, fapt care relevă tot din postările sale de pe rețeaua de socializare.

Adauga un comentariu