Cancan

Gabriela Lucuțar, supranumită Regina Întunericului, a băgat divorţ. A cerut custodia copiilor şi împărţirea averii de 2,7 milioane de euro

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Gabriela Lucuțar supranumită Regina Întunericului a băgat divorţ. A cerut custodia copiilor şi împărţirea averii de 27 milioane de euro
Gabriela Lucuțar a anunțat recent că va divorța și că urmează să stabilească cum o să împartă o avere de 2.7 mlioane de euro

Gabriela Lucuțar, supranumită Regina Întunericului, a băgat divorţ de soțul ei și urmează să împartă o avere de 2.7 mlioane de euro.

Gabriela Lucuțar, cunoscută ca „Regina Întunericului” datorită afacerii sale cu pompe funebre, dar și pentru participarea la emisiunile „Chefi la cuțite” și „Imperiul Leilor”, a intentat divorț de soțul ei. Afacerista solicită custodia celor trei copii minori și partajul averii comune, estimată la 2,7 milioane de euro.

Soțul Gabrielei Lucuțar a depus la rândul său o cerere de divorț, formulând aceleași solicitări ca și soția sa. El pretinde că el ar fi de fapt victima în această situație și cere și el împărțirea averii.

Gabriela Lucuțar a băgat divorţ

Judecătorii au decis să dea curs solicitării soțului Gabrielei Lucuțar de a se alătura procesului de divorț, dar cu o condiție semnificativă. Achitarea taxei de timbru de 142.000 lei, echivalentă cu peste 28.000 de euro. Această sumă se adaugă la averea estimată a cuplului de 2,7 milioane de euro, complicând și mai mult procedura de partaj.

Gabriela Lucuțar a decis să își deschidă sufletul în fața publicului, vorbind despre divorțul dureros prin care trece. Afacerista a participat recent la un podcast, unde a mărturisit momentele dificile pe care le traversează în această perioadă.

„După 20 de ani de căsnicie şi trei copii minunaţi, întâmplarea a făcut… eu fiind o familistă convinsă şi o femeie care nu şi-a înşelat niciodată soţul şi nu s-a uitat la bărbaţi decât aşa, prieteneşte, am ajuns să divorţez. M-am gândit şapte luni dacă să fac pasul ăsta sau nu. La momentul acesta, eu sunt… după ce a trebuit să pierd 70% din munca mea, de 18 ani… el fiind administrator în firmă… eu trebuia să rămân cu firma, categoric, asta e viaţa mea! După copii, asta este viaţa mea!”.

„Mi-a spus o clientă aşa… a făcut cu mine patru înmormântări şi am vorbit cu ea în Sâmbăta Mare. M-a sunat să-mi spună „Paşte Fericit!”, nu ştia că am divorţat şi mi-a spus aşa: „Adu-ţi aminte, tu eşti puternică şi veri terce peste! Eu te cunosc, îţi cunosc copiii şi ştiu ce educaţie le-ai dat! Ştiu ce mamă eşti, ce soţie eşti! Adu-ţi aminte de unde ai plecat! A fost al doilea client al tău. Te duci acolo unde ai stat în chirie doi ani de zile, unde eu te-am cunoscut, faci o poză şi ţi-o pui pe frigider. Şi doar prin munca ta ai ajuns aici şi ai făcut o împărăţie! O vei face iarăşi! Eşti fericită?”. Sunt foarte fericită, i-am răspuns, sunt foarte liniştită. Acum, copiii mei simt că trăiesc”, a mai spus Gabriela Lucuţar.

Regina Întunericului s-a lansat în afaceri în anul 2008

Gabriela Lucuțar a început să se implice în domeniul afacerilor în 2008, când a fondat o companie de servicii funerare și a călătorit până în Germania pentru a achiziționa un vehicul funerar.

„M-am dus în Germania și am luat un dric. M-am dus pe la cei care aveau deja servicii funerare. Și ziceam că am și eu o mașină. Să-mi dea și mie 3 lei, oprește 1 leu și mulți mă dădeau afară și râdeau de mine. Așa a început totul”, a povestit Gabriela Lucuțar, care a adăugat: „Sunt supranumită Regina Întunericului deoarece așa m-a numit concurența, fiind cea mai bună în ceea ce fac. Sunt cea mai cunoscută în această branșă. În continuare mă specializez, pentru că nu vreau să se vorbească despre mine la trecut. Fac lucrurile la superlativ. Le transform în operă de artă. De exemplu, reinterpretez coliva, adaug foița de aur. Tai colacul cu un cuțit cu diamante. Un astfel de eveniment ajunge și la câteva mii de euro!”.

Gabriela Lucuțar a anunțat recent că va divorța și că urmează să stabilească cum o să împartă o avere de 2.7 mlioane de euro.

Comentarii
Adauga un comentariu