Cancan

Îl mai știți pe Iulian Ilinca, alias Frankfurt? Ce a mai făcut actorul cât timp a lipsit de pe micile ecrane

Publicat: 05 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Îl mai știți pe Iulian Ilinca alias Frankfurt Ce a mai făcut actorul cât timp a lipsit de pe micile ecrane
Iulian Ilinca este unul dintre ce mai îndrăgiți actori

Iulian Ilinca va rămâne mereu în mintea și inima românilor. Acesta a dat viață unuia dintre cele mai comice și inedite personaje din „Vacanța mare”. Chiar și după ani de zile telespectatorii își amintesc de „Frankfurt” și îl strigă pe stradă în același mod. 

Artistul a povestit că se va întoarce pe micile ecrane într-un nou serial inedit. Iulian Ilinca a precizat că va interpreta un alt personaj la fel de comic. Un alt actor cunoscut este și Paul Diaconescu.

Cât de mult s-a schimbat Iulian Ilinca, alias Frankfurt?

Iulian Ilinca este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din show-ul „Vacanța mare”. Acesta interpreta la 20 ani personajul „Frankfurt” și a devenit celebru alături de Mugur Mihăiescu și Radu Pietreanu. Cu toate că nu a mai fost văzut pe micile ecrane, vedeta nu a renunțat la actorie și este în continuare prezent pe scena teatrelor. În continuare a interpretat personaje extrem de amuzante, așa cum și-a obișnuit publicul. Pe lângă actorie, Iulian Ilinca a povestit că prezintă și evenimente. Într-un interviu, actorul a spus și cum a ajuns să facă parte din grupul „Vacanța mare”. Acesta a precizat că a ajuns din întâmplare la casting deoarece trebuia să ducă un prieten.

„Am mers cu un coleg la casting, să-l duc în locul unde se ținea. M-am dus din întâmplare. Au intrat toți cei care trebuia să dea castingul și am zis: Bă, dacă tot am ajuns aici, hai să mă duc să văd și eu despre ce e vorba. Expresia celebra «Să moară mama!» nu era în scenariu. Mi-a trecut pur și simplu prin cap, știind că era expresia personajelor asemenea”, a declarat Iulian Ilinca.

Actorul a mai precizat faptul că nu mai ține legătura cu foștii colegi. Vedeta a spus că își fac urări cu ocazia zilelor de naștere, dar atât. Mai mult de atât, artistul a precizat că fiecare trebuie să-și vadă de drumul său în viață. 

Actorul revine pe micile ecrane din toamnă

Artistul a decis să îl lase în urmă pe „Frankfurt” și să dea viață unui alt personaj la fel de inedit. Iulian Ilinca a rămas în mintea românilor până și în ziua de astăzi, fiind strigat pe stradă după celebrul rol pe care l-a avut. Acesta va juca într-un alt proiect ce va fi difuzat pe micile ecrane din toamnă. Este vorba despre un serial de comedie, unde va interpreta personajul „Mugurel”, un producător de emisiuni TV. Artistul va juca alături de alte nume mari din showbiz-ul românesc, precum Cosmin Seleși și Alexandru Pop. 

„Poate că viitorul meu rol va sta în umbra celui vechi, dar sunt sigur că telespectatorii vor face diferența, chiar dacă e vorba despre același specific, al unui serial de comedie. Cu actualii parteneri mă cunosc de la acel proiect, un film la care mi-a făcut mare plăcere să contribui. Și tot discutând, am căzut de acord că ar merita să le propunem telespectatorilor o nouă provocare. Și de data asta va fi vorba despre ceva inedit, fiindcă cine a mai avut parte până astăzi despre o înfruntare a ciobanilor?”, a precizat Iulian Ilinca.

Filmările pentru noul serial de comedie au început deja. Acestea au fost filmate la o fermă de lângă București. Actorul a precizat că nu au avut timp de pierdut deoarece toată vara a fost plină de proiecte. De aceea, primele episoade au fost filmate în trei săptămâni. 

Iulian Ilinca este unul dintre ce mai îndrăgiți actori. Artistul va rămâne mereu în inima telespectatorilor pentru personajul ce l-a interpretat. 

Adauga un comentariu