International

Incredibil! O fată de 17 ani împinge un urs, pentru a-și salva câinii: „L-am privit direct în ochi” – VIDEO

Publicat: 02 iun. 2021
Imagine dintr-un clip video, în care apare o fată care împinge un urs de pe un gard
Adolescenta, în vârstă de 17 ani, este din Bradford, California. Ea a devenit eroină, după ce a postat un clip pe TikTok, în care apare luptându-se cu un urs, care încerca să intre în curtea casei sale şi să îi atace câinii.

O fată de 17 ani a fost filmată, în timp ce împinge un urs de pe un gard, pentru a-și salva câinii. A povestit totul pe TikTok.

Adolescenta, în vârstă de 17 ani, este din Bradford, California. Ea a devenit eroină, după ce a postat un clip pe TikTok, în care apare luptându-se cu un urs, care încerca să intre în curtea casei sale şi să îi atace câinii. Potrivit imaginilor, ursoaica se afla pe gard, alături de puiul său. În momentul în care încerca să îi atace câinii, fata a reacționat imediat și, într-o fracțiune de secundă, s-a năpustit asupra animalului, care și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe gard.

@tempurashrimpReply to @cuppertea as requested, the vid w og sound!♬ original sound – secks haver 😎

Clipul video s-a viralizat imediat pe TikTok, dar și pe alte rețele sociale.

Fata care a împins ursul a povestit totul

Tânăra, identificată drept Hailey Morinio, a povestit experiența prin care a trecut, într-un clip video, postat pe TikTok.

„Am ieşit în fugă şi am privit ursul direct în ochi, iar primul lucru care mi-a venit în minte a fost să îl împing de acolo.”, a spus tânăra pe TikTok.

Fata a precizat că ursul voia să o atace pe cățelușa sa, pe nume Valentina.

„Ea (n.r. căţelul) e cea mai mică şi a trebuit să o protejez. Ca să fiu sinceră, nu cred că am împins ursul atât de tare, ci doar cât să îşi piardă echilibrul”, a explicat Hailey.

@tempurashrimpReply to @cynthiaromeroo ##greenscreen STORY TIME ABOUT THE BEAR if u have questions I’ll answer in the comments 🙂♬ original sound – secks haver 😎

Gestul inconştient făcut de o femeie când a văzut un urs

Fotografierea și hrănirea animalelor sălbatice din zonele de munte este un obicei comun, însă unii oameni duc la extrem inconștiența și se lasă pradă fiarelor. Acesta a fost cazul unei femei, care a coborât din mașină și s-a apropiat de urs, fugind mai apoi speriată când animalul și-a arătat furia.

Din „fericire” pentru femeie, ursul este obișnuit cu oamenii, acesta fiind și motivul pentru care vine la drum. Bineînțeles, acest lucru pune în mare pericol atât turiștii, cât și animalele în sine, fiindcă acestea din urmă își pierd capacitatea de a vâna.

Adauga un comentariu