Cancan

Ionela Lucan, o prezență discretă la evenimentele mondene. Ce pasiuni surprinzătoare are frumoasa jurnalistă

Publicat: 22 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ionela Lucan o prezență discretă la evenimentele mondene. Ce pasiuni surprinzătoare are frumoasa jurnalistă
Celebra jurnalistă Ionela Lucan este o prezență discretă în lumea mondenă.

Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1, Ionela Lucan, este o prezență discretă la evenimentele mondene. Aceasta are o carieră impresionantă ca reporter de teren, iar campaniile sociale pe care le-a inițiat au fost de un real succes.

Dincolo de realizările pe plan profesional, Ionela Lucan este o mămică fericită și o femeie împlinită. Puțini sunt cei care știu cum este aceasta dincolo de lumina reflectoarelor. Iată ce pasiuni surprinzătoare are frumoasa jurnalistă.

Ionela Lucan, o apariție discretă în lumea mondenă

Ionela Lucan a prezentat știrile de la Antena 1 mai bine de 10 ani. Frumoasa vedetă s-a remarcat mai întâi ca reporter de teren, iar reportajele sale au fost mereu în atenția publicului. Vedeta a fost atrasă de rezolvarea unor probleme sociale, politice sau economice și nu de puține ori a provocat discuții și controverse în spațiul public.

Vedeta s-a implicat și în numeroase campanii umanitare, fiind extrem de apreciată de colegii de breaslă pentru profesionalism și dedicare.

Jurnalismul de teren a fascinat-o dintotdeauna pe Ionela Lucan, care s-a remarcat și la pupitrul știrilor. Aceasta a dezvăluit care au fost marile provocări din carieră și ce a motivat-o să meargă mai departe.

,,Am cutreierat întreaga țară, am relatat despre tragedii și dezastre și am avut șansa să transmit și din alte țări ale Europei în cazul atentatelor teroriste, evenimentelor de amploare în care au fost implicați românii noștri sau extrădări ale infractorilor condamnați la noi în țară.

Ca reporter acreditat pe justiție, am fost martorul unei perioade zbuciumate în justiția românească și mi-am petrecut zilele, în mare parte, la ușile parchetelor ori în sălile de judecată, la marile procese de corupție.

Mi-am găsit mereu evadarea din realitatea dură pe care a trăit-o România în ultimii ani, în realizarea reportajelor sociale, în care îmi pun mereu toată energia.”, a mărturisit aceasta.

O altă jurnalistă și prezentatoare de succes este Irina Gologan. Aceasta are o experiență vastă în televiziune și o biografie impresionantă. De provocări pe plan profesional și personal a avut parte prezentatoarea Diana Bart. Aceasta a trecut printr-un divorț scandalos, însă a reușit să depășească problemele din viața privată și să se dedice carierei.

Fostul prezentator de știri de la Antena 1, Valentin Butnaru, se bucură de succes și este extrem de discret când vine vorba de planul personal. Acesta este apreciat de public, dar și de colegii de breaslă.

Ce pasiuni nebănuite are celebra jurnalistă

Ionela Lucan a încercat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. În pofida numărului impresionant de admiratori și a carierei de succes, aceasta este extrem de atentă cu aparițiile publice.

Frumoasa jurnalistă a vorbit de puține ori despre familia ei sau despre cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a mărturisit care sunt marile ei pasiuni și cum reușește să se detașeze de zbuciumul profesiei pe care o are.

,,Iubesc să scriu despre oameni și pentru ei și cred că materialele mele au mers mereu direct la suflet. (…)

Când nu fac știri, călătoresc mult pentru că eu cred că e cel mai bun mod de a investi în ține însuți, ori dau o fugă la familia mea din Bucovina, locul meu preferat, unde mă liniștesc și mă simt mereu în siguranță. Sunt pasionată de sailing, fotografie și design interior și visez să trăiesc, câte puțin, în fiecare colțișor din lume. Dacă s-ar putea.”, a declarat vedeta.

De când este mămică, prezentatoarea de știri radiază de fericire și se bucură din plin de viață. Aceasta reușește să îmbine de minune planul personal cu cel profesional, declarându-se o femeie împlinită.

Celebra jurnalistă Ionela Lucan este o prezență discretă în lumea mondenă. Frumoasa prezentatoare de știri are o familie superbă și o carieră de succes de care este tare mândră. Ionela Lucan este extrem de apreciată de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu