Prima pagină » Cancan ultimă oră » Irina Loghin, adevărul despre rivalitatea cu Maria Ciobanu! Cum se înțeleg, de fapt, cele două artiste?

Irina Loghin, adevărul despre rivalitatea cu Maria Ciobanu! Cum se înțeleg, de fapt, cele două artiste?

15 mai 2024, 17:21,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Irina Loghin și Maria Ciobanu sunt două dintre cele mai importante interprete de muzică populară de la noi din țară și se bucură de aprecierea a milioane de români. Totuși, o lungă perioadă de timp, s-a spus că cele două cântărețe nu ar avea o relație deloc bună, asta din cauza competiției în care s-au aflat, de-a lungul vieții, în industria muzicală.

Totuși, la câțiva ani buni după ce Maria Ciobanu a renunțat la traiul din România și s-a mutat în America, Irina Loghin a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu colega ei de breaslă.

Interpreta de muzică populară a făcut declarații despre mama lui Ionuț Dolănescu

Interpreta de muzică populară a făcut declarații despre mama lui Ionuț Dolănescu, mărturisind că păstrează legătura cu Maria Ciobanu și vorbesc aproape zilnic la telefon, afirmații ce contrazic zvonurile despre o posibilă rivalitate pe plan personal între cele două artiste.

„Maria e bine, cu sănătatea, s-ar putea să revină în țară, în România, vara asta, în vacanță, sunt mari șanse să ne revedem. S-a învățat în America, are intimitatea ei, iese la plimbare, acolo nu o mai ”pescuiește” nimeni.

Mă sună mereu din America, vorbim aproape zilnic”, a declarat Irina Loghin, conform Playtech.ro.

Irina Loghin, nemulțumită de situația lui Florin Piersic

Interpreta de muzică populară a rupt tăcerea și a spus tot ce crede despre situația în care se află Florin Piersic, după ce a fost internat în patru spitale și operat de trei ori la genunchi.

Irina Loghin s-a arătat revoltată de felul în care marele actor a fost transferat dintr-o unitate medicală în alta și mai ales de faptul că oamenii l-au pozat pe ascuns, în timp ce acesta era cărat cu targa.

„Mă doare foarte tare starea lui Florinel. Ce mă deranjează însă cel mai tare este faptul că îl plimbă, pe targă, cu ambulanța, din spital în spital, ca pe un neica nimeni, l-au mai și pozat, deși familia a cerut discreție. Nu știu cum să categorisesc toată această situație, dar, mai mare bătaie de joc, nu se poate! Pe cel mai iubit actor să-l porți, așa, din spital în spital! În loc să primești ajutor, de la cei pe care i-ai distrat zeci de ani, îți bați așa joc de el! Mă doare sufletul.

Situația lui este critică, dar sperăm să revină pe scenă. Știu că este o vârstă, sunt conștientă de asta. Văd că azi e ceva mai bine, stau cu ochii pe știri. E un luptător, o să fie bine!”, a declarat Irina Loghin, potrivit aceleiași surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *