Prima pagină » Cancan » Iubita lui Mihai Albu a făcut primele declarații publice. ”Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost…”

Iubita lui Mihai Albu a făcut primele declarații publice. ”Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost…”

16 mai 2024, 14:40,
BZI.ro, în Cancan

Iubita lui Mihai Albu a făcut primele declarații în cadrul unei emisiuni tv, unde a fost prezentă alături de partenerul ei. Cei doi au vorbit despre perioada grea prin care a trecut celebrul creator de modă după ce a aflat că are cancer.

Cei doi au dezvăluit și detalii despre începuturile relației lor, care datează de doi ani. Pe atunci, designerul o îngrijea pe mama Elenei, care din păcate a trecut la cele veșnice. Deși nu au fost rostite cuvinte explicite, este evidentă ideea că Elena a apărut în viața lui ca un înger protector, menit să îl ghideze pe calea sa dificilă. Prezența ei a luminat perioada în care creatorul de modă se confrunta cu cele mai mari greutăți.

Iubita lui Mihai Albu a făcut primele declarații publice

Nimeni altcineva decât Elena, chirurg cardiac, a fost cea care i-a dat vestea șocantă. Designerul avea cancer.

„Am fost destul de transparentă, nu am vrut să-i ascund absolut nimic, nu am vrut să-i cosmetizez situația. Am fost permanent acolo!

Deși înțelegea ceea ce i se întâmplă, întreba de mai multe ori aceeași întrebare, cu aceleași explicații, însă așa sunt pacienții, nu acceptă diagnosticul și nu vor să creadă că au cancer. Timpul în patologia asta nu este partener, noi suntem împotriva timpului, contra lui”, a spus aceasta.

O lovitură dublă a destinului l-a lovit pe celebrul designer. În luna februarie, un control de rutină a scos la iveală un diagnostic crunt – cancer. Vestea a venit chiar în ziua în care l-a pierdut pe fratele său, care se luptase și el cu aceeași boală nemiloasă.

”A fost o perioadă de așteptare de două săptămâni, o perioadă grea de așteptare. Eu am citit prima rezultatul, iar el aștepta lângă mine să-i dau un răspuns. Știam că e vorba de cancer și că urmează o călătorie imprevizibilă, cu deznodământ pe care nu poți să-l anticipezi”, a spus iubita lui Mihai Albu- în candrul emisiunii ”La Măruță” de la Pro TV.

”Primul lucru e genetic, fratele meu a avut. Exact când am aflat eu asta, fratele meu a decedat, iar cu 5 luni în urmă, mama. Fratele meu era sub tratament. Știam că el se tratează, dar nu acesta a fost motivul pentru care a murit. A făcut infarct”, a completat și designerul.

Elena Nechifor: ”Am plâns și încă mai fac asta”

Pe parcursul șederii sale în spital după operație, Mihai Albu a găsit un sprijin necondiționat în iubita sa. Totuși, el mărturisește că a traversat o perioadă extrem de dificilă, marcată de suferință, pe care a încercat să o ascundă de ea. Deși este medic și o femeie puternică, iubita lui Mihai Albu nu este imună la durere și o resimte în tăcere.

”Am plâns și încă mai fac asta, dar recunosc asta. Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost Mihai Albu. Între noi e diferență de fix 20 de ani. Povestindu-mi cine este el de fapt, mi-am dat seama că este un element de patrimoniu, pe care trebuie să-l rezerv”, a declarat și iubita lui Mihai Albu, în vârstă de 41 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *