Cancan ultimă oră

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost căsătoriți? Mesajul artistei i-a șocat pe fani

Publicat: 26 oct. 2020
Lidia Buble și Răzvan Simion
Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble este conectată în permanență cu fanii ei, pe rețelele de socializare. Artista este deschisă și nu se sfiește să abordeze orice subiect, chiar și pe cel al despărțirii de Răzvan Simion.

A trecut ceva timp de când cei doi și-au spus adio, iar Lidia a considerat că este momentul să vorbească puține despre cele întâmplate, mai ales că primește zilnic întrebări pe această temă. Așa că artista a decis să vorbească cu urmăritorii săi de pe Instagram și să fac puțină lumină asupra cazului.

Recent, Lidia Buble a posta un mesaj în care vorbește, deși voalat, despre despărțirea de Răzvan Simion. Cântăreața le-a transmis internauților că este în regulă atunci când simt cu nu mai sunt confortabil într-o relație să aibă curajul să pună stop și să meargă mai departe.

„Divorțul este ok. Despărțirea este ok. Să o iei de la capăt este ok. Să treci peste este ok. Ce nu este ok este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.”, se arată în mesajul postat de Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

În ce relații au rămas cei doi după despărțire

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, artista a mai dezvăluit câteva lucruri despre relația cu Răzvan Simion. Ca de fiecare dată fanii au fost extrem de curioși și au vrut să afle în ce relații au rămas cei doi după despărțire. Așa că Lidia nu a stat mult pe gânduri și a răspuns.

Artista le-a mărturisit că a rămas în relații bune cu matinalul de la Antena 1 chiar și după despărțire. Mai mult, cei doi au continuat să lucreze împreun, Răzvan fiind managerul ei. „Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble.

Pe lângă subiectul legat de despărțire, Lidia Buble a mai vorbit și despre presupusa relație cu solistul de la Vunk, Cornel Ilie. Aceasta a clarificat situația și a declarat că între ei este o relație strict profesională, iar singurul lucru care îi leagă este noua piesă pe care au lansat-o împreună.

Adauga un comentariu