Cancan

Loredana Groza, gafă pe Instagram! Artista a dezvăluit un detaliu rușinos

Publicat: 22 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza gafă pe Instagram Artista a dezvăluit un detaliu rușinos
Loredana Groza nu se sfiește să le arate fanilor mai mult decât ar trebui

Loredana Groza este o prezență foarte activă pe Instagram, unde își încântă fanii cu fotografii care mai de care mai provocatoare. Uneori, însă, artista se expune prea mult și lasă la vedere ceea ce nu ar trebui să vadă toată lumea. Așa s-a întâmplat și de curând, când Loredana Groza a vrut să recreeze o scenă celebră dintr-un film însă efectul a fost unul nedorit.

Loredana Groza are darul de a-și surprinde prietenii virtuali și fanii postând imagini provocatoare pe rețelele de socializare. De fiecare dată, reacțiile nu întârzie să apară, fani comentând în fel și chip pozele vedetei. Așa s-a întâmplat și recent, când diva a ținut morțiș să recreeze o celebră scenă din filmul Basic Instinct, care a avut-o protagonistă pe Sharon Stone.

Loredana Groza, gafă pe Instagram

Nu e niciun secret că Loredana Groza obișnuiește să-și șocheze fanii cu imaginile postate pe conturile de socializare, chiar dacă a trecut de vârsta maturității depline. Și totuși, în cele mai recente imagini făcute publice de ea, artistei i-a scăpat un detaliu rușinos. Zilele trecute, jurata de la X Factor s-a aflat în Emiratele Arabe Unite și a pozat în ipostaze incendiare din locațiile de lux de acolo. Voit sau nu, Loredana a scăpat un detaliu rușinos și extrem de intim în fața fanilor.

Celebra artistă apare în imagini îmbrăcată într-o rochie albă, mulată și extrem de scurtă, în timp ce stă picior peste picior, pe un scaun la o masă pe terasa unui restaurant din Abu Dhabi. La un moment dat, ea schimbă piciorul lăsându-și la vedere lenjerie intimă, chiar dacă știa că este filmată. Mai mult, chiar ea a fost cea care și a pus videoclipul îndrăzneț pe Instagram și pe TikTok, unde a devenit viral.

Vedeta arată foarte bine la vârsta ei

Totodată, vedeta nu ține cont deloc de vârsta pe care o are și cu atât mai puțin de gura răutăcioșilor, astfel că le-a mai făcut fanilor un cadou fierbinte. Loredana Groza a lăsat deoparte inhibițiile și s-a afișat în mediul online în costum de baie. Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe și a trecut de 51 de ani, Loredana Groza nu arată deloc rău la corp. Mai mult, ea se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, dar și cu forme voluptuoase cu care atarge privirile oricui.

Conform celor spuse de vedetă, ea nu ar fi apelat niciodată la intervenții estetice, fiind vorba doar de tratamente de întreținere. De asemenea, Loredana Groza mai susține că face foarte mult sport și are o dietă echilibrată, mâncând cât se poate de sănătos. Lăsând la o parte toate acestea, vedeta stânge de fiecare dată mii de comentarii la postările ei. Așadar, cu orice imagine postată de Loredana Groza pe Instagram, comentariile curg gârlă, unii fani complimentând-o, iar alții aducându-i critici aspre.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu