Prima pagină » Sport » Marea nemulțumire a lui Adrian Mutu înaintea Europeanului de tineret: „Mi-aș fi dorit să reușim acest lucru”
Marea nemulțumire a lui Adrian Mutu înaintea Europeanului de tineret:

Marea nemulțumire a lui Adrian Mutu înaintea Europeanului de tineret: „Mi-aș fi dorit să reușim acest lucru”

15 mart. 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Naționala de tineret a României se pregătește pentru Campionatul European care va începe la finalul acestei luni.
Finalul lunii martie este unul de foc pentru naționala României, dar și pentru reprezentativa de tineret. Jucătorii pregătiți de Adrian Mutu vor juca la Campionatul European, unde vor întâlni în faza grupelor naționalele Germaniei, Olandei și Ungariei.

„E dificil să aleg un singur stil de joc. Un antrenor are filosofia lui de joc, dar fiecare meci trebuie pregătit raportat la adversarul pe care-l întâlnești. Cred că am demonstrat până acum că România U21 nu joacă niciun meci la egal, ne dorim să câștigăm fiecare partidă. Dar asta nu înseamnă că vom neglija apărarea. Sunt aceleași condiții pentru toate echipele. V-am zis deja că presiunea e benefică. Eu mă bucur că există și că lumea se așteaptă să facem o figură frumoasă la EURO.

Asta înseamnă că am câștigat încrederea suporterilor prin ceea ce am arătat pe teren. Nu va fi ușor, așa este. Dar ca să demonstrezi că ești bun, trebuie să te lupți cu cei mai buni. Din păcate, cred că ne vom reuni în formulă completă abia în Ungaria. Mi-aș fi dorit să am câteva zile la dispoziție jucătorii înainte de EURO, pe cei din țară, dar nu s-a putut” , a spus Adrian Mutu pentru playsport.ro.

Reprezentativa Under 21 a României va participa în perioada 24-30 martie la faza grupelor a Campionatului European U21 din Ungaria și Slovenia. Distribuită în grupa A, alături de Olanda și Germania, selecționata României va disputa toate cele trei partide la Budapesta, pe Stadionul Új Bozsik.

Lista convocărilor preliminare:

Vlad Dragomir (Virtus Entella/Italia)
Radu Drăgușin (Juventus/Italia)
Denis Drăguș (Crotone/Italia)
Marius Marin (Pisa/Italia)
Louis Munteanu (Fiorentina/Italia)
Andrei Rațiu (Villarreal/Spania)
Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania)

Programul României la EURO U21:

24 martie 2021: România – Olanda, ora 22:00
27 martie 2021: Ungaria – România, ora 19:00
30 martie 2021: Germania – România, ora 19:00
Fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *