Cancan ultimă oră

Mihai Mitoșeru a dezvăluit că are COVID-19! Prezentatorul TV a slăbit 10 kilograme – VIDEO

Publicat: 17 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Mitoșeru a dezvăluit că are COVID-19 Prezentatorul TV a slăbit 10 kilograme - VIDEO
Mihai Mitoșeru, prezentator TV

Miercuri, 17 martie, Mihai Mitoșeru a dezvăluit că are COVID-19. Prezentatorul TV se află în cea de-a 13-a zi de carantină și le-a spus fanilor ce simptome are.

Mihai Mitoșeru este nevoit să mai stea în casă până la începutul săptămânii viitoare. Chiar dacă nu se bucură de o stare de sănătate prea bună, acesta este mulțumit că a contractat o formă ușoară a bolii.

Mihai Mitoșeru are COVID-19

Prezentatorul TV nu și-a pierdut nici gustul și nici mirosul, dar a avut parte de simptomele unei răceli: nas înfundat și dureri de cap în primele zile de la infecatare.

”Salutare tuturor! A 13-a zi de COVID, deci mâine fac 14, chiar dacă trebuie să stau în casă până luni pentru că mi-am făcut testul mai târziu. Nu asta e problema, cel mai important este că mama e bine, n-are nimic, n-a luat. Important este că eu sunt bine, am avut o formă foarte ușoară. Aveți grijă, mare grijă! Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat, în sensul că nu m-am văzut cu nimeni, am purtat mască, m-am spălat de mi-am luat pielea de pe mâini și tot am luat.

Mama lui Mihai Mitoșeru, Camelia, nu a contractat virusul

Mihai Mitoșeru se bucură că mama sa nu a contractat virusul. Camelia Mitoșeru tocmai a fost operată, deoarece suferea de o tumoră benignă-meningiom, la nivelul creierului. Acum, ea s-a recuperat și se simte mai bine.

Fiindcă a fost extrem de îngrijorat de starea de sănătate a mamei sale, Mihai Mitoșeru a slăbit 10 kilograme.

”În fiecare zi, din jumătate în jumătate de oră, o sunam pe mama să o întreb dacă e bine. Am fost foarte stresat, am slăbit 10 kilograme. Iată dieta cea mai bună, se numește stres. În trei luni de zile de când am aflat ce s-a întâmplat, că mama s-a operat, eu am slăbit 10 kilograme. Dieta cea mai bună, nu v-o recomand.

Mi-am dat seama că există Dumnezeu pentru că mă gândeam de ce toate, acum apare COVID exact când mama a ieșit din spital. Uite că mama nu are nimic, uite că eu sunt bine și Dumnezeu e acolo sus și se uită la noi”, a mai spus Mihai Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a ajuns, din nou, la spital

La scurt timp după operația la care a fost supusă, Camelia Mitoșeru a ajuns iar la spital. Aceasta a fost găsită deshidratată, aproape leșinată, motiv pentru care Mihai Mitoșeru a chemat de urgență salvarea. În momentul de față, Camelia Mitoșeru se simte puțin mai bine și își dorește să-l aibă în preajma sa doar pe fiul ei.

Iată ce au declarat medicii, înainte ca mama celebrului om de televiziune să ajungă, din nou, la spital.

”Și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical. Suntem în legătură, există un tratament acordat. Este oficial și ținem legătura în continuare cu doamna mai departe, orice solicitare va fi oricând binevenită și vom răspunde. Nu are nicio interdicție. Se recomandă să stea cât mai mult la pat”, a declarat profesorul Vlad Ciurea la Antena Stars, în urmă cu câteva zile.

Adauga un comentariu