Cultural

Monica Anghel, gata să meargă la tribunal. Ce a pățit artista

Publicat: 23 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Anghel gata să meargă la tribunal. Ce a pățit artista
Monica Anghel este pregatita sa mearga la tribunal

Monica Anghel face parte din elitele muzicii românești. Pe parcursul carierei sale, aceasta a fermecat publicul cu vocea sa și a strâns un număr foarte mare de fani, care o urmăresc pe rețelele de socializare.

În urmă cu ceva timp, artista a fost victima unui furt de identitate, iar acum este pregătită să meargă în instanță pentru a se face dreptate.

Monica Anghel, gata să meargă la tribunal

Recent, Monica Anghel a trecut printr-un incident total neplăcut, când identitatea artistei a fost furată pentru a promova diferite produse de slăbit.

Aceasta nu a putut lăsa lucrurile așa, astfel a decis să facă tot ce este posibil din punct de vedere legal și să meargă la tribunal. Din păcate, vedeta nu poate da mai multe detalii în ceea ce privește procesul, dar a mărturisit că lucrează cu două avocate și că este foarte supărată pe cei care au făcut acest lucru.

„Nu pot face declarații ample pe acest subiect fiindcă lucrurile sunt în derulare, cu tot ce înseamnă anchetele necesare unui asemenea demers. Iar echipa de avocați, si menționez că colaborez cu două avocate în povestea asta, mi-a cerut sa fiu prudentă.

Dar pot spune că această chestiune m-a supărat foarte tare”, a declarat artista, potrivit Impact.

Monica Anghel, despre furtul său de identitate în mediul online

Vedeta a dezvăluit că nu știa că imaginea ei este folosită fără acordul ei pentru a promova diferite produse de slăbit. Aceasta este conștientă de faptul că mulți oameni au încredere în ea și pot da comandă de așa ceva pentru a ajunge la rezultatele dorite. Printre oamenii care au avut de suferit în urma acestor produse se numără și o fostă colegă de liceu a cântăreței,  care a ajuns la spital a doua zi.

„Mi s-a furat identitatea și în numele meu s-au propus tot felul de lucruri despre care nu știam. Tot felul de lucruri despre care nu știm dacă erau sau nu acreditate de cei de la Ministerul Sănătății. Or, oamenii au încredere în mine! O fostă colegă de-a mea, din liceu, când a văzut povestea asta, și-a comandat așa ceva și a ajuns a doua zi la spital. Asta e deja ceva foarte grav, care m-a determinat să acționez”, a mai spus Monica Anghel.

Cum a reușit Monica Anghel să slăbească

Recent, Monica Anghel a povestit cum a reușit să slăbească. Toată lumea știe că în anul 2017 ea a suferit o operație la coloană care a forțat-o ulterior să își schimbe stilul de viață. În descurs de un an, celebra artistă a scăpat de peste 30 de kilograme și a ajuns la o formă de invidiat. În ultima perioadă, însă, ea arată din ce în ce mai bine.

Acum Monica Anghel ține post intermitent, adică mănâncă numai între anumite ore, după cum a dezvăluit chiar ea într-un interviu acordat revistei Viva. Totodată, cântăreața a renunțat la carbohidrați și la dulciuri de când și-a schimbat stilul de viață.

„Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, pot mânca atât cât vreau, pentru că nu îngrașă. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”, a mai dezvăluit Monica Anghel.
Adauga un comentariu