Sport

O blonda sexy vrea sa-l divorteze pe Florin Raducioiu! (Foto HOT)

Publicat: 10 oct. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

“Fiul risipitor” al fotbalului romanesc s-a intors in aceasta toamna in tara, preluand echipa nationala de juniori U15 a “tricolorilor”.
Si-a lasat sotia, pe Astrid, si pe cei doi baieti in Franta. “Alessandro are 13 ani, Andrea a facut 15 ani, sunt mari si autonomi, nu bebelusi! Astrid a inteles si ea, nu e nicio problema”, marturisea Raducioiu la revenirea in tara.
Toate bune si frumoase, insa lucrurile nu sunt tocmai atat de roz pe cum par, reporterii STL.RO afland ca “Marele Blond” s-ar fi apropiat mai mult decat poate ar fi fost cazul de o tanara romanca. Numele ei este Alina Avram, este blonda, are dimensiuni 90/60/90 si lucreaza ca fotomodel in Anglia si in Franta – tara in care a locuit Florin pana mai ieri si in care tanara este angajata la faimoasa companie Kenzo. Potrivit surselor STL.ro, cei doi s-au cunoscut pe Facebook. “E indragostita de el si ne-a recunoscut acest lucru. Stie ca e insurat, dar nu o intereseaza. Si, curios, nici el nu e chiar indiferent…”, au declarat persoane din anturajul fotomodelului, pentru sursa citata.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, o galerie foto HOT cu Alina Avram.

Adauga un comentariu