National

O tânără din Vaslui şi-a pus masca pe faţă şi a vrut să-şi tâlhăreasca vecinul. ”Golanca Mimi” a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Publicat: 22 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O tânără din Vaslui şi-a pus masca pe faţă şi a vrut să-şi tâlhăreasca vecinul. Golanca Mimi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile
O tânără din Vaslui şi-a pus masca pe figură, s-a înarmat cu un cuţit şi a vrut să-şi tâlhărească vecinul

Întâmplare şocantă într-o comună din Vaslui. O tânără şi-a pus masca pe figură, s-a înarmat cu un cuţit şi a vrut să-şi tâlhărească vecinul. Omul a recunoscut-o şi i-a spus asta, astfel că ”Golanca Mimi” a luat-o la fugă. Bătrânul avea să sune apoi la 112, unde a anunţat incidentul. Femeia a fost prinsă imediat de oamenii legii şi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

”Golanca Mimi” din Vaslui a vrut să-şi tâlhăreasca vecinul

O femeie de 25 de ani, care este mama, a vrut să-şi tâlhăreasca vecinul, un bătrân din localitatea Satu Nou, comuna Creţeşti. ”Golanca Mimi” s-a înarmat cu un cuţit, şi-a pus masca pe faţă şi a ieşit în calea victimei, căreia a vrut să-i ia banii şi telefonul.

A început să îşi ameninţe victima, dar omul a recunoscut-o şi i-a spus asta, astfel că Mimi a luat-o la fugă. Bătrânul avea să sune apoi la 112, unde a anunţat incidentul. Poliţiştii au dat, astfel, foarte repede de urma individei.

Cine este Mimi, vecina care i-a pus cuţitul la gât vecinului şi a vrut să-I ia banii şi telefonul?

“Tot ce ştim noi este că această femeie, pe care o mai strigă lumea şi Mimi, este o persoană de care e bine să te fereşti. Nu putem spune mai multe… E un element cum nu trebuie să fie o fată, o mamă mai ales. Trăieşte cu un băiat din comună Creţeşti, în concubinaj, dar are multe probleme la activ. De exemplu, acum se judecă cu altul, pentru tăgadă de paternitate, că nici ea nu ştie al cui e unul dintre copii.

E leneşă, fumează, vorbeşte urât. Nu îi place munca. Eu ştiam că are doi copii, dar alţi vecini spun că are deja vreo patru copilaşi măruntei, în casa aceea unde stă cu concubinul. Nu ne-a interesat în detaliu viaţa ei, că lumea a văzut-o că e un element rău şi umblă numai cu prostii şi de aceea ne-am ferit de ea. Bătrânul este un om de treabă, care a stat prin Iaşi, dar are casă şi aici, la Satu Nou. Ea a ştiut că omul are ceva bani şi a dus-o mintea să tâlhărească. Condamnată la puşcărie, că stă lumea cu frică în casa”, spun oamenii din Satu Nou, potrivit vremeanoua.ro.

”Golanca Mimi”, arestată preventiv pentru 30 de zile

Femeia a fost prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie calificată. Va sta după gratii în următoarele 30 de zile, iar mandatul i-ar putea fi prelungit.

“Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală din cadrul Poliţiei Municipiului Huşi au probat activitatea infracţională a unei femei în vârstă de 25 de ani, din Satu Nou, comună Creţeşti, judeţul Vaslui, bănuită de comiterea unei tentative la infracţiunea de tâlhărie calificată. În cursul zilei de ieri, 20 ianuarie a.c., ora 19.30, Poliţia Municipiului Huşi a fost sesizată, prin 112, de către un bărbat de 78 ani, din Satu Nou, comună Creţeşti, cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, o vecină de-a sa a pătruns în imobil şi, folosindu-se de un cuţit, l-a ameninţat, încercând să îl deposedeze de bani şi de un telefon mobil. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat în scurt timp prezumtivul autor al infracţiunii. În dată de 20 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut-o pe femeie pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de astăzi, aceasta a fost prezentată Judecătoriei Huşi care a dispus arestarea sa preventiva pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a femeii”, a spus Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Adauga un comentariu