Economic Local

Patru firme vor de la ApaVital SA un contract de 150.000 euro! Țevile de oțel vor fi folosite la rețelele de distribuție a apei

Publicat: 07 iul. 2020
Patru firme vor de la ApaVital SA un contract de 150.000 euro, țevile de oțel urmând a fi folosite la distribuția apei.
Patru firme vor de la ApaVital SA un contract de 150.000 euro

Patru firme vor de la ApaVital SA un contract de 150.000 euro. Lungimea totală a țevilor este de aproximativ 2 kilometri. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Echipamentele sunt necesare pentru exploatarea și extinderea rețelelor de apă potabilă

Patru firme vor de la ApaVital SA un contract de 150.000 euro. Recent, autoritatea contractantă a demarat o licitație pentru achiziția mai multor dimensiuni de țeavă de oțel. Echipamentele sunt necesare pentru activitățile de exploatare și întreținere a rețelelor. La procedură s-au înscris următoarele societăți: Exon SRL, Comtech Co SRL, Valro Trade SRL și Metarom Trading SRL. Comisia de evaluare va declara câștigătoare oferta cu prețul cel mai mic.

„Necesitatea achiziționării a fost creată de motivația asigurării în regim continuu a cantității de apă necesară populației, optimizării costurilor de exploatare, eficiența precum și optimizarea cheltuielilor privind modernizarea și extinderea rețelelor de apă potabilă. Ca urmare a achiziției acestor produse se vor aduce beneficii în ceea ce privește realizarea rețelelor de transport de apă rece potabilă, a confecțiilor și construcțiilor metalice, a instalațiilor tehnologice, a instalațiilor hidraulice și sanitare în vederea asigurării în regim continuuu a cantității de apă necesară populației”, este contextul în care se organizează achiziția.

Țevile de oțel trebuie furnizate direct la sediul ApaVital SA pe cheltuiala firmei cu care se va semna contractul

Patru firme vor de la Apavital SA un contract de 150.000 euro, ceea ce înseamnă că trebuie să furnizeze o lungime de 2.314 metri liniari. Necesarul este de țeavă de oțel neagră trasă, sudată și țeavă oțel zincată. Produsele trebuie să beneficieze de o garanție de minimum 24 luni.

„Toate cheltuielile legate de rezolvarea defectelor apărute și dovedite a fi urmare a neconformității produselor, inclusiv cheltuielile de transport, cad automat în sarcina ofertantului. Furnizorul răspunde în perioada de garanție tehnică pentru calitatea produselor, în conformitate cu standardele și normativele legale. Transportul produselor va fi asigurat de furnizor și va fi însoțit de documente de certificare a calității produselor, fiind inclus în prețul ofertei. Prețul ofertat de candidatul desemnat câștigător va rămâne ferm pe toată durata derulării contractului”, se arată în caietul de sarcini.

Compania a semnat alt contract pentru cumpărarea mai multor loturi de conducte

Nu în ultimul rând, ApaVital SA a finalizat altă licitație pentru achiziționarea mai multor loturi de conducte pentru lucrările de investiții. Valplast Industrie SRL și Valrom Industrie SRL, ambele din București, au câștigat procedura cu o ofertă financiară de 700.000 euro, fără TVA. Conductele vor fi folosite pentru activități de întreținere a rețelelor deja existente. Vor fi folosite și pentru lucrări de extindere a rețelelor de apă potabilă și a canalizării. Compania de apă-canal a încheiat și procedura pentru achiziționarea unui număr de 5.407 contoare de apă, necesare pentru branșările ce se vor efectua pe parcusul acestui an. ApaVital SA a semnat contractul cu societatea Vestra Industry SRL, din Botoșani, care a depus o ofertă financiară de 1.550.264 lei, fără TVA, aproape 330.000 euro. Contoarele vor putea fi citite de la distanță de către operatorii ApaVital SA.

Adauga un comentariu