Local

Peste 1.300 de oameni au venit să vadă meciul dintre CSM Iași și CSM Galați din Sala Polivalentă – FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 24 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Peste 1.300 de oameni au venit să vadă meciul dintre CSM Iași și CSM Galați din Sala Polivalentă - FOTO VIDEO UPDATE
Meci cu mare miză la handbal feminin: CSM Iaşi 2020 – CSM Galaţi, astăzi, în Sala Polivalentă, de la ora 17,00

Duel demn de Liga Florilor la Iași, în fața a peste 1.300 de spectatori. Meciul de astăzi este foarte important în economia clasamentului din Divizia A Seria B. Echipa din Galați este pe prima poziție la doar trei puncte de CSM Iași.

UPDATE 2: Final de meci în Sala Polivalentă! CSM Iași câștigă cu 21-19.

UPDATE: Prima repriză a ajuns la final. Aceasta s-a terminat cu scorul de 10-9 pentru CSM Iași. Repriza a fost extrem de strânsă, ambele echipe fiind motivate să câștige meciul.

Știre inițială:

Meci cu mare miză la handbal feminin: CSM Iaşi 2020 – CSM Galaţi, astăzi, în Sala Polivalentă, de la ora 17,00.

Echipele CSM Iaşi 2020 şi CSM Galaţi, clasate pe locurile 2, respectiv 1, în seria B a Diviziei A, se vor întâlni la Iaşi, în penultima etapă a returului sezonului clasic. Cele două formaţii, cu obiectiv promovarea în Liga Florilor, s-au întâlnit în tur, la Galaţi, ieşencele pierzând atunci cu 23-25.

Meci cu mare miză la handbal feminin

Pentru a ocupa prima poziţie în serie, care aduce în primul meci din Turneul final un adversar mai accesibil, CSM Iaşi 2020 trebuie să câştige la o diferenţă de trei goluri sau la două, cu mai mult de 25 de gouri marcate. În aceste condiţii, meciul, care va avea loc astăzi, în Sala Polivalentă, de la ora 17,00, se anunţă unul al marilor ambiţii de ambele părţi.

Revenim cu detalii!

 

Adauga un comentariu