Actualitate

Radu Ștefan Bănică are propria afacere. Violeta, sora lui, a fost prezentă la inaugurare

Publicat: 17 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Radu Ștefan Bănică are propria afacere. Violeta sora lui a fost prezentă la inaugurare
Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr și-a inaugurat de curând cafeneaua

Radu Ștefan Bănică și-a inaugurat zilele trecute propria afacere, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr precizând că și-a îndeplinit un vis important. Astfel, tânărul actor, în vârstă de 20 de ani, a ținut să precizeze că acest business este realizat din propriii bani. La inaugurarea cochetei cafenele, căci despre asta este vorba, a fost prezentă și sora sa, Violeta Bănică.

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr, și-a inaugurat de curând cafeneaua, The Coffee House, anunțând pe rețelele de socializare că și-a îndeplinit visul. Tânărul artist i-a invitat pe toți cei care au plăcerea și curiozitatea să treacă pragul cafenelei sale. De menționat că la inaugurare a fost prezentă și sora sa vitregă, Violeta, fiica Andreei Marin din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Radu Ștefan Bănică are o afacere deschisă din banii proprii

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Bănică Jr, și-a investit banii într-o cafenea pe care a deschis-o într-o zonă bună din Capitală. Fiul actorului din relația cu Camelia Constantinescu a făcut anunțul pe contul său de Instagram. El a anunțat cu această ocazie că i s-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri. De precizat că Radu Ștefan a câștigat primii bani ca actor, urcând pe scena teatrului. Însă, el a participat și la emisiunea „Te cunosc de undeva!”, unde a făcut senzație în fața publicului și a juriului.

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul din visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la @the.coffeehousero pentru o cafea bună, un brunch și, de ce nu, un pahar de prosecco. Bulevardul Libertății nr. 4”, a anunțat tânărul și talentatul actor.

La evenimentul de inaugurare a cafenelei lui Radu Ștefan a fost și sora sa, Violeta Bănică, fiica Andreei Marin. Cei doi au o relație foarte frumoasă și se susțin reciproc în toate proiectele pe care le întreprind.

Ce relație au Radu Ștefan și Violeta Bănică

Anul acesta, la începutul lunii viitoare, Radu Ștefan va împlini 20 de ani, în timp ce sora lui Violeta și-a sărbătorit în decembrie aniversarea cu numărul 14. Cei doi frați, cu toate că au mame diferite, au o relație foarte frumoasă și se poate observa că și seamănă unul cu celălalt.

Într-un interviu susținut cu ceva timp în urmă, Radu Ștefan Bănică a precizat că se înțelege foarte bine cu sora lui. De asemenea, el a spus că se sprijină reciproc în diverse activități și proiecte și petrec mult timp împreună, la tatăl lor, unde se strânge întreaga familie. Atât Radu, cât și Violeta au înclinații artistice, lucru care nu este de mirare, fiind moștenire de familie.

Nu în ultimul rând, Ștefan Bănică Jr este foarte preocupat de bunăstarea copiilor săi pe care îi tratează și iubește în egală măsură. Artistul are grijă să mențină relațiile apropiate, mergând în vacanțe împreună cu toți copiii. De altfel, și Andreea Marin este foarte deschisă în ceea ce privește relația dintre Violeta și fratele ei mai mare. La postarea în care Radu Ștefan Bănică anunța că și-a deschis o afacere, fosta „zână a surprizelor” a reacționat cu o inimioară.

Adauga un comentariu